skinny_girl diyet günlüğü

iyi akşamlar skinny_girl,

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...zeliklimin-diyet-gunlugu-18.html#post21952130

şu sayfadaki benim mesajıma ve

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/486257-vennuss-diyet-gunlugum.html

şu sayfadaki ilk mesajıma bakar mısın bir zahmet belki beğenirsin ve sen de yapmak istersin, bir nevi haftalık hedefli zayıflama hareketi başlatabiliriz :)) hem eğlenceli hem de yararlı olabilir ;) ne dersin ?

Canım yanlış anlamadıysam 2 ayda 20 kilo vermek mi istiyorsun? Bu çok değil mi? Ayda 5 kilodan hesaplasak bence senin 4 aya yayman gerekiyor? Neden bu kadar acele ediyorsun bakiim?

lay la lay la laaaay laaay:) eğer bir gün cici çocuk olursaaam ben de şirinleri görebilirm:D ne alaka bilmiyorum yazasım geldi:) eee nasıl bakalım kilo değişimleri menülerr? yaptın mı sporu o gün ? aklıma bişey geldi termal tayt alabilirsin kendine. hem açık havada spor yapmak gerçekten spor salonlarından çok daha faydalıymış bol oksijen alıyormuşuz hem de motive olursun:) spor salonunda canın istemezse çıkar gidersin ama açık havada yürüdüğün yolu bi de geri yürümek zorundasın b nevi mecburiyet benim gibi spor sevmeyenler için zorlayıcı bi durum tabi bilmiyorum sen nasılsın spor konusunda:)

lay la lay la laaaay laaay:) eğer bir gün cici çocuk olursaaam ben de şirinleri görebilirm:D ne alaka bilmiyorum yazasım geldi:) eee nasıl bakalım kilo değişimleri menülerr? yaptın mı sporu o gün ? aklıma bişey geldi termal tayt alabilirsin kendine. hem açık havada spor yapmak gerçekten spor salonlarından çok daha faydalıymış bol oksijen alıyormuşuz hem de motive olursun:) spor salonunda canın istemezse çıkar gidersin ama açık havada yürüdüğün yolu bi de geri yürümek zorundasın b nevi mecburiyet benim gibi spor sevmeyenler için zorlayıcı bi durum tabi bilmiyorum sen nasılsın spor konusunda:)
:52::52::52::16::16::16::16::16:
ben de severim şirinleri.....hihihi....:9:

skinny nerelerdesin kız?????? ben de ne zamandır takipte zorlanıyordum ama bakıyorum da sen de girmiyorsun bu aralar...

hhahha alemsin avukathanim yaa :) nereden geldi aklına şirinler :)

Diyetisyene başlamadan evvel bir spor merkezinde haftada 1-2 spor yapmaya çabalıyordum :) Diyetisyen sporu yasaklayınca 2 Ocak tarihine kadar dondurdum. O gün dışarıda uzun bir yürüyüş yaptım, toplamda 50 dk. fln oldu. Bu hafta da spor verseydi termal tayt fln alabilirdim aslında, ama vermedi.

şimdi geldik fasulyenin faydalarınaaa :Pp

Cumartesi günkü kontrolümün sonuçları; 1.2 kilo yağ vermişim ama 300gram su almışım. Toplamda 65,5'a düştümmmmm :21:

Bugün de regli oldum zaten. O sular da inşşşallah 2-3 güne gidecek. Kendi tartımda da 65 görmek istiyorum yaa :) hahaha tamam tamam kilo verdikçe şımardım biliyorum. :Pp

birazdan seni kontrole gelicem! ;)

:52::52::52::16::16::16::16::16:
ben de severim şirinleri.....hihihi....:9:

skinny nerelerdesin kız?????? ben de ne zamandır takipte zorlanıyordum ama bakıyorum da sen de girmiyorsun bu aralar...

canım yaaa evet ben de bu aralar boşladım buraları :( ama diyetisyen kontrollerimden sonra mutlaka girip sizlere haber vermeye çalışıyorum. sizler bana destek oldukça inanılmaz bir motive oluyorum. :29:

selam hoşgeldin:3:
üzülme biz burda birbirimize destek için varız seni de kendimizle beraber zayıflatırız Allahın izniyle

barrocum hoşgeldinnnn :7:

tickerını oluştur sen de, insanı motive ediyor. :)

çok güzel kilo vermişsin, 15 kiloyu kaç ayda verdin canım?

inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz ♥

çok özür dilerim ben çok ender girebiliyorum internete o yüzden kilo çizelgem de aldı başını gitti zaten :D
yaklaşık bir yılda verdim tam olarak zaman aralığını bilemiyorum ne yazık ki.

Sevgili günlüğüm,

Bugün tartıda 66.8 gördüm. Panik yok panik yok. :27:

Regli oldum hehe ;)

Yarın da yüksek bir rakam görürsem şaşırmayacağım ama çarşambadan itibaren artık 65i görüyor olmam lazım.. :18:

Bugünkü menüm;

Uyanır uyanmaz 2 kuru erik + 1 bardak ılık su
09:00 2 etimek & 2 karper
11:00 2 kuru kayısı
12:45 Keçi peynirli + incirli + cevizli salata % 1 top ekmek
16:15 2 Eti Sticks (fındıklı) = 110 kalori
18:45-19:00 salata (henüz neli olacağına karar vermedim ama tavuklu fln olabilir)
akşam ara öğün 2 dilim ananas

Menü listemde akşamları sebze var aslında ama bugün ve yarın dışarıda yemek yiyeceğim ve dışarının sebze yemekleri çok yağlı olduğu için diyetisyenim salata yememi önerdi.

bu hafta full k-bar, eti sticks gibi çikolatalarım var.. Sebebi de, uzun bir süredir diyet yaptığım için vücudun toplam kalorinin max. %5'i kadar şeker alması gerekiyormuş ki kilo verme devam edebilsin. Aslında tam da haftasına gelmiş, regli zamanlarımda çikolata yemek iyi gelecek.. :46:

Bakalım bir hafta daha başladı bayanlar.. Bu hafta da 1 kilo yağ gitsin inşşşşalllahhh :nazar:

tatlım bana listen garip geldi kusura bakma da bu diyetisyen sana ne tarz bi diyet listesi verdi ki????
yediklerin pek diyet tarzında değil de...
yani hem sporu neden yasakladı???
anlayamadım valla:44:

tatlım bana listen garip geldi kusura bakma da bu diyetisyen sana ne tarz bi diyet listesi verdi ki????
yediklerin pek diyet tarzında değil de...
yani hem sporu neden yasakladı???
anlayamadım valla:44:

lily'm neresi garip geldii?

çiko vermesi tuhaf geldiyse, dediğim gibi, şekersizlikten vücut kilo kaybını durdurmasın diye verdiğini açıkladı. Zaten her çikoyu da yiyemiyorum, onun verdiği çikolatalardan yemek zorundayım. bi de regli günlerimde demir desteği olması sebebiyle çikolata da veriyor.

sporu istememesinin sebebi, geçen hafta 1.2 kilo yağ verdiğim için spor ile vücüdumu daha da zorlamak istemediğini, yağ vermede durduğum noktada spora başlamamı isteyeceğini belirtti.

65,9 tartıldım sabah. :nazar: O yüzden ben de nası bi diyet diye sorgulamadım, zayıfladığıma göre bi bildiği var diyorum.. :56:

Sevgili Günlüğüm,

Diyetisyenimin bol çikolu diyetine devam :) Veee 65.5 tartıldım bu sabah! Gözlerime inanamadım, yok artık fln dedim. 2. kez tartıldım ama yok, değişmedi sonuç!! :)

Bugünkü menümü çok yazmak istemiyorum aslında, dayak yerim kesin :Pp

Ama merak etmeyin diyetisyenimin haberi var, onun kontrolünde ölçülü yiyorum.

Öğlen bir hamburger yemek zorunda kaldığım için sabah ve ara öğünlerde diğer günlerdekilerden farklılık var ;)

Sabah: 6 yemek kaşığı Nesfit + süt
Ara öğün: yok (çayla geçiştirdim)
13:00 hamburger + ayran
Ara öğün : 4 kuru kayısı
Akşam yemeği : sebze + light yoğurt
Ara öğün : meyva

Desteklerinizi bekliyorummmm kızlaar :29:

kız desteğinizi esirgemeyin demişsin sen yoksun nerelerdesin bakiyim???:20:

hahaha hiçbir şey de gözünden kaçmıyor lily yaa :)

içine mi doğdu bilmem ama bu haftasonu bayağı dağıttım diyeti :( Sabahtan köy kahvaltısı ile başlayıp akşam iskender ile bitirdim. :43:

Salı günü de diyetisyen kontrolüm vardı, tabi güzel bi azar işittim. Kİlo almamışım ama vermemişim de..

Sıkı bi rejim verdi.. O kadar ki dün akşam bayağı karnım gurulduyordu yattıığımda :(

Haftaya Salı günü tekrar diyetisyen kontrolüm var, o vakite kadar 1 kilo vermem şart.. :18:

Sevgili Günlük,

Bu sabah kendi tartımda 64.4 gördüm... :53:

Tartı başında kalakaldım.

64 rakamını 2 senedir tartıda görmemiştim.

Bugün 8. kez diyetisyen kontrolüm var.. Bakalım diyetisyenimin tartısında kaç göreceğim ve kaç kilo yağ gitmiş diye çok merak ediyorum.

Diyetisyene gidip kontrollü bir biçimde diyete başlamak, hayatımda verdiğim en doğru kararmış.. Destekleriniz için hepinize ayrıca çok teşekkür ederim... :46:

Evet kızlar, artık resmi olarak 63 kiloyum :)))

800 gram yağ + 700 gram su vererek 6 günde 1.5 kilo vermişim! :27:

bu hafta aynı diyete devam..

bi de hedef kilomu revize ettim tickerımda. Dün diyetisyenimle konuşunca kafasındaki rakamın 60 olduğunu öğrenmiş bulunuyorum :) istediği yağ oranı var aslında, onu kiloya çevirince 60 oluyor :)

1 ay daha kilo verme ile uğraşıp sonraki aylarda korumaya yönelik diyet yapacakmışım..

artık istediğim her şeyi rahat rahat giyebiliyorum.

normalde 42 beden giyinirken sanırım 38-40 oldum.. :) Diyetisyenimin planladığı gibi 60'a inersem Ocak'ta bi alışverişe çıkmam şart olacak..

o kadar mutluyum ki.. ne kadar güzelmiş giydiğini yakıştırmak.

:46:

Back
X