Skk hastanesinde burun ameliyatı

Bsrm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
48
6
286
Merhaba Arkadaşlar . Skk hastanesinde burun ameliyat olan arkadaşlar var mı ?yardımıcı olursanız çok sevinirim :)

aslında bende istiyorum ssk da olmak ve devlet hastanesindeki doktorlarında çok iyi burunlar yaptığı söyleniyo. sen hangi şehirden araştırıyosun

Ben istanbuldayım. kbb doktorları tarafından ameliyat olmak istiyorum ama hangi hastaneler ameliyat yapıyor bilmiyorunm

meraba ben ssk hastanesinde değil ama üniversite hastanesinde ameliyat olucam kısmetse.tabi ssk ile.yarın tetkikler için hastaneye gidicem.nefes almakta yaşadığım sıkıntılar benim öncelikli problemim ama doktorum estetik müdahale de yapmaya çok hevesli.ben daha bişey söylemeden o ihtiyacım olduğunu söyledi.şimdiye kadar oldukça rahat ve hazırdım ama şuan çok heyecanlıyım.korkmaya başladım sanki biraz.zaman daraldıkça insan kafasında bin tane şey kuruyo.inşallah hiçbir aksilik çıkmaz, her şey yolunda gider.

Peki nerde olucaksın. Ben de nefes almakta zorluk çekiyorum bayagı. kemiğim kırık oldugu için engelliyor nefes almamı. ameliyat olmuşken estetikte yaptırmak istiyorum. Ayrıca ücreti tam olarak nedir :)

kızlar, valla doğrusu ssk-devlet-özel üniversite farketmiyor. bence doktoru bulmak önemli. burada önemlli bişey var ama genelde devlet doktorları pek hevesli olmuyorlar, devlet memuru anlayışı hakim olduğundan sanırım. bir de özeldeki gibi iyi olma çabası yok gördüğüm kadarı ile. sonuçta doktorlarda para için bu ameliyatı yapıyor. "hakkını alan hakkını verir " diye düşünüyorum. o nedenle ben de özelde bu hafta ameliyat olucam. size de tavsiyem maddi durumunuz elveriyorsa devlet hastanesinde estetikten uzak durun.

özel hastaneler nerden baksan 3000 4000l istiyorlar. ben öğreciyim o kadarıda verebileceğimi sanmıyorum. Devlet hastanesine iyi bir yer bakıyorum ama bulamıyrum. dediğn gibi devlet hast doktorları pek hevesli değiller malesef ki

ben ameliyatımı kbb doktoruna yaptırcam ama korkuyorum güzel bi şekil veremycek diye ameliyatıma plastik cerrahi doktorunun da girmesini istycem..

özel hastaneler nerden baksan 3000 4000l istiyorlar. ben öğreciyim o kadarıda verebileceğimi sanmıyorum. Devlet hastanesine iyi bir yer bakıyorum ama bulamıyrum. dediğn gibi devlet hast doktorları pek hevesli değiller malesef ki

cnm burda istinye devlet hastanesinde ergin kılıça ameliyat olanlr var çok memnunlar bende ergin beyle görüşmeye gidicem bi araştır yada istanbuldaysan git görüş istersen cnm

Peki nerde olucaksın. Ben de nefes almakta zorluk çekiyorum bayagı. kemiğim kırık oldugu için engelliyor nefes almamı. ameliyat olmuşken estetikte yaptırmak istiyorum. Ayrıca ücreti tam olarak nedir :)

canım ben ankaradayım hacettepe ünide olucam.tavsiye üzerine buldum bu doktoru.başka bi hastanedeydi hacettepeye geçmesini bekledim.dün tetkikleri tamamladım yarın doktor yanına çağırd ayrıntıları o zaman netleştiricem.ilk görüşmede bana dediği deviasyonla beraber estetik müdahale de yapacağı.ekstradan bi masraf olmucak yani.sadece devletin karşılamadığı bikaç malzeme varmış onları bizim almamız lazımmış.

cnm burda istinye devlet hastanesinde ergin kılıça ameliyat olanlr var çok memnunlar bende ergin beyle görüşmeye gidicem bi araştır yada istanbuldaysan git görüş istersen cnm

İstabulda oturuyorum :) Ben şimdi internetten bakıcam sende görüşmeye giince ne söyleiklerini bana yazr mısın :)

canım ben ankaradayım hacettepe ünide olucam.tavsiye üzerine buldum bu doktoru.başka bi hastanedeydi hacettepeye geçmesini bekledim.dün tetkikleri tamamladım yarın doktor yanına çağırd ayrıntıları o zaman netleştiricem.ilk görüşmede bana dediği deviasyonla beraber estetik müdahale de yapacağı.ekstradan bi masraf olmucak yani.sadece devletin karşılamadığı bikaç malzeme varmış onları bizim almamız lazımmış.
Ben istanbulda oturuyorum malesef . Acaba Ankaraya mı gelsem :27:

Bende şimdi ergin beye randevu aldım bakalım hayırlısı ne dicek acaba :)

Bende şimdi ergin beye randevu aldım bakalım hayırlısı ne dicek acaba :)

benim de gönlüm ondan yana, cok merak ediyorum bu görüsmenin sonunu, nasil gececek acaba.
ben türkiyede degilim bu yüzden de randevuyu ne zamana ne sekilde alacagimi tam bilemiyorum.
göztepede ameliyat ediyor diye duydum, ama hangi hastanede anlamadim...

ergin beyle görüştm amelyat olmalısın dedi . çok iyi biri hiperaktif faln bakalım nasıl olcak yarın röntgen faln çektrcem hadi hyırlısı :)

sonucu cok merak ediyorum, mutlaka haber ver! röntgeni neden cekiyor, egrilik felan miydi sendeki?

ergin beyle görüştm amelyat olmalısın dedi . çok iyi biri hiperaktif faln bakalım nasıl olcak yarın röntgen faln çektrcem hadi hyırlısı :)

Canım ne zaman ve nerede görüştüğünü öğrenebilir miyim? Ben ulaşamadım da..Ben de Ergin Bey'e olacağım.

Back
X