Skolyoz ameliyatından kalan iz

LoVeLy_DeViL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
83
2
98
İstanbul
Skolyoz ameliyatından dolayı sırtımda boydan boya bir iz kaldı çok moralimi bozuyor tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı geçirebilir miyim bunu?

Skolyoz ameliyatından dolayı sırtımda boydan boya bir iz kaldı çok moralimi bozuyor tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı geçirebilir miyim bunu?

Jilet izi giderme konusuna bakabilirsin. Orada konuyu baştan sona okursan ameliyat izini ve jilet izlerini kapatmaya çalışan , ve bu uğurda bir sürü yöntem deneyen arkadaşlar var. Oradaki çoğu insanın tavsiyesi Cengiz Açıkel. Ama kola ve bacağa operasyon yapıyor, sırta yapıp yapmadığını kendisine telefon edip sorabilirsin. Lazere para kaptırma bir işe yaramıyor çünkü. Zaten konuyu okursan anlarsın. Başarılar dilerim. Umarım çare bulursun.

bende de boydan boya ameliyat izi var, cilt doktoru bu iz için contractubex vermişti, onu kullanmıştım ancak pek fayda etmedi. artık seviyorum ameliyat izimi ve ondan kurtulmaya çalışmıyorum, hem bence izler yaşanmışlık göstergeleridir :)

O dikis izinin nasil bir sey oldugunu biliyorum ve kesinlikle kafani takma zamanla duzeliyor ten renginle ayni renge geliyor ekstra ozel seyler yapmana gerek yok ve cok gecmis olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…