- 8 Ağustos 2024
- 150
- -85
- 16
- Konu Sahibi Amerika34RmZ
-
Eşiniz için ne diyeceğimi bilemedim. Nobran, vicdansız biri. Bazı insanlar alayları ile sınanmayı hakediyor.Merhabalar hanımlar, benim böyle bir problemim var skalyozum var ve bu durum benim özgüvenimi çok fazlasıyla düşürdü. Baya yamuk duruyorum bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ve sinir olduğum birşey dağa var eşim benim taklidimi yapıp bu durum ile alay edip beni daha diplere düşürüyor. Sürekli kusurlarımla alay ediyor laf sokarken bile bana kamburun bar diyor.. oysa ben onun kusurlarını görmüyorum bende söylerim ama böyle şeyler yapmak istemiyorum…. Boyum da uzun olduğundan çok kötü duruyorum.. Ben tedavi olmak istiyorum bunun bir tedavisi var mıdır? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun( çünkü ben tedavisi her nasılsa başlamak istiyorum.. yada önerebileceğinz birşey varsa da söyler misiniz??
Fizyoterapistle gorusmeniz gerekiyor, geriletilemese dahi en azindan ilerlemesini durduran/yavaslatan bazi egzersizler mevcut bildigim kadariyla.Merhabalar hanımlar, benim böyle bir problemim var skalyozum var ve bu durum benim özgüvenimi çok fazlasıyla düşürdü. Baya yamuk duruyorum bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ve sinir olduğum birşey dağa var eşim benim taklidimi yapıp bu durum ile alay edip beni daha diplere düşürüyor. Sürekli kusurlarımla alay ediyor laf sokarken bile bana kamburun bar diyor.. oysa ben onun kusurlarını görmüyorum bende söylerim ama böyle şeyler yapmak istemiyorum…. Boyum da uzun olduğundan çok kötü duruyorum.. Ben tedavi olmak istiyorum bunun bir tedavisi var mıdır? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun( çünkü ben tedavisi her nasılsa başlamak istiyorum.. yada önerebileceğinz birşey varsa da söyler misiniz??
Ay bugün maşallahın var like atmaktan parmağım yorulduKendisinin yarın ne olacağını bilmeden aptal aptal kelime israfına sebep olan gerizekalı bir erkek daha.
Bugün başka bir konuda da yazdım, erkekler merhameti hak etmez ve merhamet duygusundan da yoksundurlar dedim. İşte bundan bahsediyorum. Insallah merhamet etmeyene merhamet edilmeyen o günü göreceğim.
Hepimizin başına gelebilir. Skolyozu biliyorum. Doğrudan ortadan kaldıramazsınız belki ama egzersizleri var. En azından egzersiz size iyi gelecektir. Bi doktor size yardımcı olur benim bilgilerim sizi aydınlatmaz
Bi de eşinizin kusurlarını yüzüne vurmaktan çekinmeyin. Adam zaten gemi azıya almış, hasta bir insanla alay edecek kadar kudurmuş bir köpek.
Allah kocanızın belasını versin.
Bilmiyorum güzel bir doktora gözükmeme lazımKız kardeşimde vardı, 14 yaşında ameliyat oldu.
İleri derece olduğu için ( S şeklinde) ameliyat tek çareydi. Erken farkedildiğinde yüzme ve fizik tedavi ile başarılı sonuçlar elde ediliyor.
Ayrıca sizin o halinizle dalga geçen adam ile lütfen daha fazla zaman kaybetmeyin.
Derecesi nedir sizdeki skolyozun?
Yıllar önce burdan birisi bana bir doktor önermişti, onun tavsiyesi ile kız kardeşimi o doktora götürdük, Allah ondan razı olsun. Türkiye'nin en iyi doktoru diyebilirim:
Ali Şehirlioğlu
Doktora gidip derecesini öğrendikten sonra ameliyatlık mı yoksa korse ve egzersiz yeterli mi onu öğrenin. Sonrasında egzersiz uygun görülüyorsa schroth eğitimi almış bir fizyoterapiste gidin. Bilimsel olarak etkin olan yöntem kesinlikle schroth. Sakın YouTubetan bakarak veya rastgele kişilerle egzersiz yapmayın, dereceniz daha da ilerleyebilir.Merhabalar hanımlar, benim böyle bir problemim var skalyozum var ve bu durum benim özgüvenimi çok fazlasıyla düşürdü. Baya yamuk duruyorum bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ve sinir olduğum birşey dağa var eşim benim taklidimi yapıp bu durum ile alay edip beni daha diplere düşürüyor. Sürekli kusurlarımla alay ediyor laf sokarken bile bana kamburun bar diyor.. oysa ben onun kusurlarını görmüyorum bende söylerim ama böyle şeyler yapmak istemiyorum…. Boyum da uzun olduğundan çok kötü duruyorum.. Ben tedavi olmak istiyorum bunun bir tedavisi var mıdır? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun( çünkü ben tedavisi her nasılsa başlamak istiyorum.. yada önerebileceğinz birşey varsa da söyler misiniz??
KAmbur duruyorum diyorsunuz, skolyoz değil de kifoz olabilir misiniz?Merhabalar hanımlar, benim böyle bir problemim var skalyozum var ve bu durum benim özgüvenimi çok fazlasıyla düşürdü. Baya yamuk duruyorum bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ve sinir olduğum birşey dağa var eşim benim taklidimi yapıp bu durum ile alay edip beni daha diplere düşürüyor. Sürekli kusurlarımla alay ediyor laf sokarken bile bana kamburun bar diyor.. oysa ben onun kusurlarını görmüyorum bende söylerim ama böyle şeyler yapmak istemiyorum…. Boyum da uzun olduğundan çok kötü duruyorum.. Ben tedavi olmak istiyorum bunun bir tedavisi var mıdır? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun( çünkü ben tedavisi her nasılsa başlamak istiyorum.. yada önerebileceğinz birşey varsa da söyler misiniz??
Aslında küçüklüğümden beri vardı da bizim ailede genetik.. ben çok ciddiye almıyordum diyeyim. Ama şimdiler de çok üzülüyor ve kafama takıyorum . Eşimde böyle yapınca daha da zoruma gitti o yüzden şuan araştırma içerisindeyim güzel bir doktor bulucam inşallahKAmbur duruyorum diyorsunuz, skolyoz değil de kifoz olabilir misiniz?
Öyle de olsa, geciktirmeden bu konuda uzman hekim ve fizyoterapiste gidin.
Her ikisi icin de her gün yapilmasi gereken egzersizler var.
Skolyozda sizin derecenize göre özel bir korse de yaptırılıyor.
Rahatsizliginiz kamburluk derecesine geldiyse bu zamana kadar neden tedavisinin olup olmadığını arastirmadiniz?
sizi endişelendirmek istmem ama isin ciddiyetine anlayin diye soyluyorum, ilereyen yillardan farkli komplikasyonlar yasayabilirsiniz.
Kaç yaşındaydı kardeşinizKız kardeşimin de vardı. Ameliyat oldu. Platin taktılar.
Ve çok zorlu muydu ameliyatıKaç yaşındaydı kardeşiniz
Tabii ki kolay bir süreç değildi ama onunki ilerlediği için yapılması gerekiyordu. Şimdi bir sıkıntısı yok.Ve çok zorlu muydu ameliyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?