• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Skolyoz( Kambur)

O evdeki salatalığı kesme vakti gelmiş.
Sana da geçmiş olsun.
Hiç korkma tedavini ol ama onun için değil kendin için.
Ayy çok sinir oldum yaa. Açsın da yamuk tarafıyla dalga geçsin pis.
Susma sen de hem ne üzülüyorsun onun lafıyla, dün mü görmüş seni yeni mi tanışıyorsunuz.
Plan şu baby, tedavin için ne gerekiyorsa yapıyorsun aynı zamanda spor, pilates, yoga sana ne uygunsa hemen başlıyorsun.
Sonra da sepet havası..
Ağzını kırarım onun ne ayıp.

Merhabalar hanımlar, benim böyle bir problemim var skalyozum var ve bu durum benim özgüvenimi çok fazlasıyla düşürdü. Baya yamuk duruyorum bu durum benim psikolojimi bozuyor. Ve sinir olduğum birşey dağa var eşim benim taklidimi yapıp bu durum ile alay edip beni daha diplere düşürüyor. Sürekli kusurlarımla alay ediyor laf sokarken bile bana kamburun bar diyor.. oysa ben onun kusurlarını görmüyorum bende söylerim ama böyle şeyler yapmak istemiyorum…. Boyum da uzun olduğundan çok kötü duruyorum.. Ben tedavi olmak istiyorum bunun bir tedavisi var mıdır? Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun:(( çünkü ben tedavisi her nasılsa başlamak istiyorum.. yada önerebileceğinz birşey varsa da söyler misiniz??
Elbette hem sağlığımız hem konforunuz için tedavi istemekte haklısınız ama asıl değişikliği vücudunuzdan ziyade evinizde yapmanız gerekiyormuş gibi görünüyor.İnsanlar hayatı paylaşmak için evlenir,zorlaştırmak için değil. Eşiniz hiç de öyle davranmıyor.

Back
X