Skrotal renkli doppler ultrason/ testis ultrason

meczupsak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
159
52
28
28
bilenler yardımcı olabilir mi? daha önce düşük ve dış gebelik yaşadım. eşim sperm testi yaptı azosperm çıktı doktor yanlış olabilir tekrsr test versin dedi. şimdi ultrason çektirdik, pazartesi sperm testi vereceğiz. bilenler yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20240621_132211.webp
    IMG_20240621_132211.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 148
Eşinizin sol testisinde genişleme var. Varikosel diye geçiyor tabi ama uzman hekim daha iyi yorumlar.

Eşinizin sol testisinde genişleme var. Varikosel diye geçiyor tabi ama uzman hekim daha iyi yorumlar.
ameliyat gerekli midir? 3ten küçük olana önerilmiyormuş. nasıl geçer ki acaba, ilaç tedavisi var mıdır bir bilginiz var mı? pazartesi göstereceğiz doktora, ben biraz meraklandım.

Bir sorun olduğunu sanmıyorum 3 mm altına tedavi önermiyorlar zaten. Mm çapı yüksek olunca kısırlığa sebep oluyor ve genelde ameliyat yapılıyor. 2.6 mm ölçüldüğü için doktorunuzun incelemesi açısından rapor sunmuşlar. Herhangi bir ilacı var mı bilmiyorum. Fakat bana bir sorun var gibi gelmedi.

Daha önceki sperm testinizi neden kabul etmedi doktorunuz

Sizin hormonlarınıza bakıldı mı ?

Bir sorun olduğunu sanmıyorum 3 mm altına tedavi önermiyorlar zaten. Mm çapı yüksek olunca kısırlığa sebep oluyor ve genelde ameliyat yapılıyor. 2.6 mm ölçüldüğü için doktorunuzun incelemesi açısından rapor sunmuşlar. Herhangi bir ilacı var mı bilmiyorum. Fakat bana bir sorun var gibi gelmedi.
teşekkür ederim umarım öyledir 🙌

Daha önceki sperm testinizi neden kabul etmedi doktorunuz
ben bir yıl içinde düşük ve dış gebelik geçirdim. test azospermi çıktı. doktor imkansıza yakın bir yanlışlık olabilir, olmasa bile azospermi için en az iki kez test yapılması gerek dedi. o yüzden testi bir ay sonra başka merkezde yenileyin dedi

Back
X