Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de tavsiye etmiyorum vallahi.. zaten psikolojiniz biraz bozulmuş oluyor bir de üstüne bebeğiniizin özlemiii.... halbuki yüksek bir enerjiye ihtiyaç var çabuk iyileşeblmek için.. demoralize olacak hertürlü etkenden uzaklaşmak lazım benceaman yavrus bekle sakın olma ben dayanamadım 3.günümün sabahı raporla bindim ucaga döndüm hala kafam güzel gibiydi valla sakın olma bekle biraz daha termessos gördü benim halimi telefonla konusurken bebişimin sesi duydumda o ilk gün ameliyat sonrası burnumla nasıl dayanamayıp ağladım yüzüm gözüm şişken gözlerim hiç açılmıyodu nerdeyse.sakın derim ben ettim sen etme :)
sar bebişim sar bencee.. maşallah çok hızlı gelişti senin süreeç .. metezoruyla hallettin herşeyi ama şansa bırakma artık.. bantla ama nasıl bantlayacağını gösterdiler mi?evet benim arttı baya alcım cıktıgı gün minicikti uyudum uyandım baya sismis burnum bi saat önce de bi darbe yedim bebemden burnumun ucu kocaman su anda ne yapcam bilmiyorum nazar degdirdim kendi kendime sanırım.
acaba sarsam mı burnumu yine napsam bilmiyorum
ben alçılarımı istanbulda bi doktora cıkarttırdım ya yerine ne sargı yaptı ne baska bi cıplak kaldı burnum öyle birden de cıplak bırakılmaski dimi ya ben bişe yapsam burnuma bantlıyım ya
çok kısacık bi hareket olacak.. plompp diye çıkış sesini duyacaksın silikon tamponunsilikon tamponlar cıkarken nasıl hisler içinde olunuyo arkadaşlar ;?
acı oluyomu ?
benim sargı tamponlar cıkarken cok kötü hissettim sanki burnumdan kurt cıkıyomus gibi bide dayanamayıp ikinci gün cıkarttırdım.sıcak sıcak kanlar bosaldı.
canım sen tekrar sılıkon tapmon mu taktırdın
valla canım en rahatı ruyanınkı
bu tamponlar varken ınsan zor nefes alıyor
sureklı tıkanıyor ve yemek yemek su ıcmek zorlasıyo
bır pazartesı olsaydıda rahat etseydım super olacaktı
bende yarını iple cekiyorum canım su silikon tamponlardan kurtulmak icin.evden bile cıkasım gelmiyo bunlar yüzünden