skyeed Burun Estetiği Ameliyatı

eyvahedigeldismileGidiyorum Kocaman öpüyorum hepinizi Hakkınızı helal edin çok çektniz kahrımı :)
Mucksssssssssssssssssssssssssssssssss:3:

evet canım malatya bilge t.bilen ücretsiz oldu problemli oldugu için
skyed canim en kisa zamanda bekliyoruz resimlerini.benim sana bir iki sorum olucakti
buyuk ihtimalle bende bebegimi birakip malatyaya gidicem
off ne zaman geri dondun sen zor olmustur senin icin...bebegin aglamismi cokbide bizimki popmun dibinden ayrilmiyor napicam ben bilmiyorum....:teytey:

skyeed yeni burnun şans ,uğur getirsin sana (:
termessos senin ameliyt tarihin belli oldumu cicim?

monıcacım termessos 22 eylulde amelıyatını oldu bıle
baslık var hatta forumda

skyeed cım valal masallah senle aynı gun oldum bende ama benımkı bole kaplumbaga gıbı ısleyen bır surec:)

bakalım ben neler yazacagım umarım gusel seyler yazabılırım

cok sevındım tatlım senın adına

termessos artık resım koysan dıorum
ben bıle yuzumun bellı kısmını şeyettırıp koyarım dıye dusunuyorumda

benım amelıatı kbb yaptı ve cok oynama olmadı ondan dolayı ben estetık harıkası beklemıyorum sadece profılden degıscek gıbı gelıyor bana

baslık var hatta forumda

skyeed cım valal masallah senle aynı gun oldum bende ama benımkı bole kaplumbaga gıbı ısleyen bır surec:)

benım amelıatı kbb yaptı ve cok oynama olmadı ondan dolayı ben estetık harıkası beklemıyorum sadece profılden degıscek gıbı gelıyor bana

Valla ben de skyeed den bönce oldum ama halen burnumda atelle akıbetimi düşünüyorum :P Termessos valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimlerini, ama bence süper olmuştur, hatunun kendi güzel zati burnu güzel olmasa ne yazar :))
Canım en güzeli küçücük fındık gibi kalkık bir burun değil zaten, rahat nefes aldıran, doğal duran, yüzüne orantılı bir burun, emin ol o kemerin olmayışı bile senin yüzünü değiştirecek. İnşallah bizlerde skyeed gibi güzel başlıklar açabiliriz, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin.

Çok mutlu oldum canım bende sabah 5de yola cıkıyorum Bana dua et skyeed nolur :( Çok korkuyorum İnsallah bi aksilik olmaz :( Of Of ÖPÜYORUM burnuşundan Skeey :)

canim,cim hic korkma yeni burnusunu dusun.... ve bu anlarinin bile tadini cikar cunki ameliyat oldukdan sonra o korkulu tatli heyecani ariyorsun inanki..ALLAH yardimcin olsun...dualarimiz seninle..a.s.

baslık var hatta forumda

pirlanta kiz senin resmlerinide merakla bekliyorum....benim burnumuda kbb yapti ona bakarsan eminimki baya degismisdir... catlatma adami yaf:kaydirigubbakcemile2

Valla ben de skyeed den bönce oldum ama halen burnumda atelle akıbetimi düşünüyorum :P Termessos valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimlerini, ama bence süper olmuştur, hatunun kendi güzel zati burnu güzel olmasa ne yazar :))
Canım en güzeli küçücük fındık gibi kalkık bir burun değil zaten, rahat nefes aldıran, doğal duran, yüzüne orantılı bir burun, emin ol o kemerin olmayışı bile senin yüzünü değiştirecek. İnşallah bizlerde skyeed gibi güzel başlıklar açabiliriz, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin.

amin bitanem amin msj attm sana ozelden

skyedd canimcim resimlerini göremedim... arkadaslik talebi yolladim belki ondandir...kabul etde bakayim:):1hug:

pirlanta kiz senin resmlerinide merakla bekliyorum....benim burnumuda kbb yapti ona bakarsan eminimki baya degismisdir... catlatma adami yaf:kaydirigubbakcemile2

canım benımkınde doktor dedıydı ama cok az oynama yapacagım dıye hala alçılıyım ben

Polyannacığım Allah yardımcın olsun hepimiz sana duacıyız sen sakin ol herşey çok güzel geçecek inşallah sağlıkla tatlımmm

baslık var hatta forumda

canım benim ben arnica kullanıyorum 1 kremi bitirdim ikinci tüpe gectim bol bol sürüp bırakıyorum kalıp halinde bide bünyem kuvvetli dirençli bi tipim ..
sanada cok gecmis olsun hepimize gecmisler olsun inşallah.cok zor ameliyat atlattık sayılır.

bende aldım canım arnıcayı bır gundur uyguluyorum
gozkapagımdakı bordo cızgıler var onlar gecsın yeterlı bana

skyed canim en kisa zamanda bekliyoruz resimlerini.benim sana bir iki sorum olucakti
buyuk ihtimalle bende bebegimi birakip malatyaya gidicem
off ne zaman geri dondun sen zor olmustur senin icin...bebegin aglamismi cokbide bizimki popmun dibinden ayrilmiyor napicam ben bilmiyorum....:teytey:

aman yavrus bekle sakın olma ben dayanamadım 3.günümün sabahı raporla bindim ucaga döndüm hala kafam güzel gibiydi valla sakın olma bekle biraz daha termessos gördü benim halimi telefonla konusurken bebişimin sesi duydumda o ilk gün ameliyat sonrası burnumla nasıl dayanamayıp ağladım yüzüm gözüm şişken gözlerim hiç açılmıyodu nerdeyse.sakın derim ben ettim sen etme :)

bugün daha 6.günüm ama cok iyyiim bandajım bile yok :) darısı sizin basınıza

canım bende burun estetgı dusunuyorum ama tıpkı dedıgın gıbı bandaj sılıkon tampon heosınden bır an once kurtulmak ıstıyorum eger ıst.da olduysan hangı doktra ve ne kadara oldugunu ogrenmek ısterım

aynen pırlantacım yaa hemde ne hız gittim geldim su an yüzümde hic morluk yok sisliklerim cok azaldı halimi görseniz demesssiniz hic bu kız 6 gün önce ameliyat oldu diye..
hic bu kadar hızlı gecicegini sanmıyodum hatta termessosu gördügümde o kadar iyi görünüyodu ki senin kadar olsam baska bise istemem demistim bende aynen simdi öyle süperim bandajım bile yok.
ameliyata girerken ki fotomu koydum.

ca nım ya arnıcaya yukleneyım ben en ıyısı
yuzumdekı sıslık gıttı de
sanırım alcıyı cıkarınca sıslıkler artar

evet benim arttı baya alcım cıktıgı gün minicikti uyudum uyandım baya sismis burnum bi saat önce de bi darbe yedim bebemden burnumun ucu kocaman su anda ne yapcam bilmiyorum nazar degdirdim kendi kendime sanırım.
acaba sarsam mı burnumu yine napsam bilmiyorum
ben alçılarımı istanbulda bi doktora cıkarttırdım ya yerine ne sargı yaptı ne baska bi cıplak kaldı burnum öyle birden de cıplak bırakılmaski dimi ya ben bişe yapsam burnuma bantlıyım ya

Back
X