Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
skyed canim en kisa zamanda bekliyoruz resimlerini.benim sana bir iki sorum olucaktievet canım malatya bilge t.bilen ücretsiz oldu problemli oldugu için
monıcacım termessos 22 eylulde amelıyatını oldu bıle
baslık var hatta forumda
skyeed cım valal masallah senle aynı gun oldum bende ama benımkı bole kaplumbaga gıbı ısleyen bır surec:)
bakalım ben neler yazacagım umarım gusel seyler yazabılırım
cok sevındım tatlım senın adına
termessos artık resım koysan dıorum
ben bıle yuzumun bellı kısmını şeyettırıp koyarım dıye dusunuyorumda
benım amelıatı kbb yaptı ve cok oynama olmadı ondan dolayı ben estetık harıkası beklemıyorum sadece profılden degıscek gıbı gelıyor bana
Çok mutlu oldum canım bende sabah 5de yola cıkıyorum Bana dua et skyeed nolurÇok korkuyorum İnsallah bi aksilik olmaz
Of Of ÖPÜYORUM burnuşundan Skeey :)
pirlanta kiz senin resmlerinide merakla bekliyorum....benim burnumuda kbb yapti ona bakarsan eminimki baya degismisdir... catlatma adami yaf:kaydirigubbakcemile2monıcacım termessos 22 eylulde amelıyatını oldu bıle
baslık var hatta forumda
skyeed cım valal masallah senle aynı gun oldum bende ama benımkı bole kaplumbaga gıbı ısleyen bır surec:)
benım amelıatı kbb yaptı ve cok oynama olmadı ondan dolayı ben estetık harıkası beklemıyorum sadece profılden degıscek gıbı gelıyor bana
Valla ben de skyeed den bönce oldum ama halen burnumda atelle akıbetimi düşünüyorumTermessos valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum yeni resimlerini, ama bence süper olmuştur, hatunun kendi güzel zati burnu güzel olmasa ne yazar :))
Canım en güzeli küçücük fındık gibi kalkık bir burun değil zaten, rahat nefes aldıran, doğal duran, yüzüne orantılı bir burun, emin ol o kemerin olmayışı bile senin yüzünü değiştirecek. İnşallah bizlerde skyeed gibi güzel başlıklar açabiliriz, hakkımızda hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin.
pirlanta kiz senin resmlerinide merakla bekliyorum....benim burnumuda kbb yapti ona bakarsan eminimki baya degismisdir... catlatma adami yaf:kaydirigubbakcemile2
monıcacım termessos 22 eylulde amelıyatını oldu bıle
baslık var hatta forumda
skyed canim en kisa zamanda bekliyoruz resimlerini.benim sana bir iki sorum olucakti
buyuk ihtimalle bende bebegimi birakip malatyaya gidicem
off ne zaman geri dondun sen zor olmustur senin icin...bebegin aglamismi cokbide bizimki popmun dibinden ayrilmiyor napicam ben bilmiyorum....:teytey:
bugün daha 6.günüm ama cok iyyiim bandajım bile yok :) darısı sizin basınıza