Slm Tuğbacım aksine uzun uzadıya yazman daha güzel sağol canım..sen benden baya bi küçüksündür..ben uzun zaman oldu evleneli..ben kendiliğimden üç kez hamile kaldım..ama 12 -8-6 haftalıkken kalp atışları durdu..ama bem uzun bi süre bebek düşünmedim psikolojik rahatsızlık geçirdim..yıllar sonra tüp bebeğe karar verdik..geçtiğimiz Kasım Ayında yapılan tahlillerde eşimde kromozom bozukluğu olduğu çıktı..düşüklerimin sebebi buymuş yani..tüp bebekte genetik Tanı yaptırdık sağlıklı olanlar Seçildi ..ama bu kez bebek bana tutunamadı ..yani hamilelik oluşmadı .ertesi ay Aralık Ayında bu hastalık çıktı..Romatoloji lutusunda düşük yapacağını söyledi ..şimdi bu hastalık bende yenimi çıktı önceki hamileliklerimde de varmıydı yoksa eşimin probleminden dolayı mı düştüler yoksa ikimizin problemin den dolayımı ..gerçi ikinci üçüncü hamilelikte iğne kullanmıştım..ama o Zamanda belkide bebek sağlıksız olduğu için düştü ..şimdi hem sağlıklımız var elimizde hem iğne kullanıcam. Inşallah bu defa olur ..seninde benimde tüm isteyenlerin..ben bu ay adetimle başlayacaktım .. Yalnız bende tedavi olurken mi başlayım yoksa transfer olduğu gün mü başlayım bilemedim ..Romatoloji Allah nasip ederde doğum olursa iki üç ay daha iğne yap dedi .. Gerçi benim transfer günü Başlamam daha mantıklı şimdi boşuna yapmayım..sen hergün yapıyorsun çünkü ne zaman hamile kalacağın belli değil..peki bütün formu okudun mu sağlıklı bebeği olanlar varmı ..birde bildiğin benim gibi ms lupus birbirine karışmış bi hasta varmı :)