nasılsın,sonuçların nasıl çıktı?inşallah sonuçların çok iyi çıkar.nisanda da ben gideceğim.kontrol zamanları benim için çok eğlenceli geçiyor,ankara nın tadını çıkarıyorum,doya doya geziyorum.ve birde sonuç iyi çıkınca işte o zaman süper oluyor.inşallah senin sonuçlarda çok iyi çıkar ve hepimizin...sağlıkla kala.s.
pollaaynnaamm msn de konuştuğumuz gibi çook yorgunum bugün:)
hastane sonrası eve dönerken baya yer gezdik dolaştık:)
bu arada sedim ve cpr yüksek çıktı kortizonu 4mg,ımıuran ı da günde 2 tane ye çıkarttılar..onunharici diğer tahillerim iiydi...sevgilerimlea.s.
slm cananla evet clexane kollarımdan eşim bacağımdan da ben değişer vuruyorum hergün morarma oluyo o ilaç dan fazla sıkamatın vururken bu arada özel mesaj yerini bilmiyom tarif edersen yazarım msn mi başka ilaçlar quensyl, prednol 4 mg aspirin demir hapı kullanıyom hamilelik boyunca kullanıyom sen hamilemsin kaç aylık
merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler
merhaba umarım hamileliğiniz harika geçiyordur bende hastadaşınızım sizi ilgi ile takip ediyorum 8 aylık evli,yim siz bana hem moral hem örnek oluyorsunuz sizinle tanışamadık ancak bu forum yolu ilede olsa duygularımızı paylaşmak büyük bir mutluluk size dua edeceğim eğer fırsat bulur banada bilgi verir yada paylaşmak istediklerinizi iletirseniz müteşekkir olurum adresim sevgiler lütfen bana ulaşın emi
Ben Inaniyorum Ki Hayatta Insan Nefes Aldikça çaresi Olmayan Bir Dert Yok Bizim En Büyük Problemimiz Kafamiza Takmamiz Evet Insanin Hasta Olduğunu Kabul Etmesi Biraz Zor Oluyo Normalde Sağlikli Olduğumuz Zamanlardaki Ağrilarimizi Bile şuan Olunca Hemen Lupusa Bağliyoruz Korkuyoruz Kendimizi Korkutuyoruz Ben şuna Inaniyorum Allah Bizim Için Ne Yazdiysa O Biz Lupusluyuz Diye ömrümüz Kisalmiyo Yada Sağlikli Olunca Uzamiyo Evet Belki Hayatimiz Biraz Ağrili Olabilir Ama şükürler Olsun Halimize Bizden çok Daha Kötü Durumda Olan Insanlar Var Bu Yüzden Moralimizi Yükseltmekten Başka çare Yok Ve Inaniyorum Ki Kisa Zamanda Bunun Kesin çaresini Bulacaklar Kesinlikle Inaniyorum Sonuçta Dişten Göz Yapip %65 Görse Sağliyolarsa Bir Gün Lupusada çare Bulacaklar Hepimize Geçmiş Olsun Arkadaşlar
mutsuz küçük nasılsın, nerelerdesin? bizleri habersiz bırakma:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?