Merhaba arkadaşlar sitede yeni olduğum için baştaki yazıları görmedim. Hepinize geçmiş olsun.İyi bayramlar..
Ablalarım hepinizin gemiş bayramını kutlarım ne zamandır giremiyordum inşallah hepini çok iyisinizdir.böbreklerimde çok ağrı vardı doktora gittim tomoğrafi çektirdim Allaha şükür hiç bir şey çıkmadı ama ben bu hastalığı gerçekten artık anlayamıyorum çiğerlerim çok şiddetli ağrıyo böbreklerim ağrıyo kalbim ağrıyo hepsinin filmini cektiriyorum hiç bir şey çıkmıyo çok kötü ağrı çekiyorum ben artık gercekten dayanamıyorum artık her sabah kalktığımda başka bir yerim ağrımasından çok sıkıldım ne yapcam bilmiyorum.Allahtan tek dileğim bu hastalığa bir çözüm bulmaları hepimizin eski sağlığımıza kavuşmamız.
hepininiz imşallah çok iyisinizdir son yazdığımda bu yana gecen hafta kontrole gittim ve dün sonuçlar çıktı gecen sene yaptırdığımda anti dna pozitif cıkmıştı dün negatif çıktı biraz sedim yüksek ama dna nın negatif olmasına çok sevindim acaba bu iyi bir gelişme ama gene de benim ağrılarım ara ara devem ediyor ama bu sonuç gene de iyi bir gelişme galiba salı günü de sonuçlarımı doktora göstereceğim inşallah doktor çok güzel haberler verr inşalllah bu hastalığı hepimiz yeneriz .kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?