Sleepy mi molfix mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi my01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

my01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2025
22
4
1
24
Kızlar bez için Hangısı daha ıyı sleepy marka mı molfix mi ?
Birde stok yapan var mı mantıklı mı ?

ikisini de denedim. ben molfix den memnun kaldım. ilk kızımda pişik yapmayınca stokluyordum ama şimdi yeni doğacak kızıma denemeden stok yapmıyorum. her bez bebeğe yaramıyor diyorlar

İkisi kıyaslanamaz kaliteler bence canbebe, sleepy, bebem natural, molfix, prima, baby turco, minies markalarını kullanmış tuvalet eğitimi sürecini tamamlamış biri olarak prima 1se, 2ye molfix i koyarım.

Stok çok yapma bence büyümeleri çok hızlı ilk aylarda en az ayda 1 kilo alacak küçük gelme durumu olabilir

Stok gereksiz buluyorum fiyatlar aşırı derecede artmıyor kampanyaları takip edip alırsınız lazım oldukça. Molfix iyidir.

Önce sleepy kullanıyordum sonra molfix ile devam ettim, sleepy kalıp olarak dar, azıcık çiş yapsın torba gibi oluyor ve yüzeyi sanki tuylenme gibi oluyor sinir oldum, molfix daha iyi .

prima 👍🏻 stok yapmayın. saçma bir sistem. biz 2 numarayı sadece 2 paket kullandık mesela. hızlı kilo aldı o dönem. ama 3 ay 3 numarayı kullandık. yani çok kestirlemiyor

Tabiki molfix oğlumda 1 yaşına kadar molfix kullandım sonra primaya geçtim geceleri sızdırıyor diye doğmadan almıştım 4 numaraya kadar baya uyguna geldi molfixin pure an soft daha iyi ama

Tabiki molfix oğlumda 1 yaşına kadar molfix kullandım sonra primaya geçtim geceleri sızdırıyor diye doğmadan almıştım 4 numaraya kadar baya uyguna geldi molfixin pure an soft daha iyi ama
Benim bebeğimin erken doğma riski vardı öylede oldu küçük doğduğu için 2 numarayı 3 aya kadae kullandım mesela o yüzden sorun olmadı bende tabi normal doğan bebekler daha hızlı kilo alıyordur stok yapmak mantıklı gelmeyebilir şimdi doğacak olan oğlumada 1-2-3 numara 1 er paket prima aldım bir çok bezi denedim en çok primadan memnun kaldım fiyatı biraz pahalı ama indirime girdikçe alıyorum

Ben her ikisini de kullandım sleepy nin de beyaz bionaturelini çok beğendim daha sonra bezi bozmuşlar diye bir şey okudum burada Molfix mavi paket almaya kullandım çok memnunum ben stok yapıyorum ama Yenidoğan Bebek için olacaksa stok yapmadan bir deneyin derim pişik olabilir elinizde kalır bezler

Kullandiklarimdan en muhtesemi Goon’du. Turkiye’den cekilmisler. Suan Molfix kullaniyorum. Sleepy’den cok memnun kalmadim.

İlk yeni doğan döneminde geçen kış prima kullandık.
Daha sonra sleepy ve molfix devam ettim.
Şuanda molfix zaten.
Kullandığım.

Back
X