Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stok çok yapma bence büyümeleri çok hızlı ilk aylarda en az ayda 1 kilo alacak küçük gelme durumu olabilirKızlar bez için Hangısı daha ıyı sleepy marka mı molfix mi ?
Birde stok yapan var mı mantıklı mı ?
Tabiki molfix oğlumda 1 yaşına kadar molfix kullandım sonra primaya geçtim geceleri sızdırıyor diye doğmadan almıştım 4 numaraya kadar baya uyguna geldi molfixin pure an soft daha iyi amaKızlar bez için Hangısı daha ıyı sleepy marka mı molfix mi ?
Benim bebeğimin erken doğma riski vardı öylede oldu küçük doğduğu için 2 numarayı 3 aya kadae kullandım mesela o yüzden sorun olmadı bende tabi normal doğan bebekler daha hızlı kilo alıyordur stok yapmak mantıklı gelmeyebilir şimdi doğacak olan oğlumada 1-2-3 numara 1 er paket prima aldım bir çok bezi denedim en çok primadan memnun kaldım fiyatı biraz pahalı ama indirime girdikçe alıyorumTabiki molfix oğlumda 1 yaşına kadar molfix kullandım sonra primaya geçtim geceleri sızdırıyor diye doğmadan almıştım 4 numaraya kadar baya uyguna geldi molfixin pure an soft daha iyi ama
Ben her ikisini de kullandım sleepy nin de beyaz bionaturelini çok beğendim daha sonra bezi bozmuşlar diye bir şey okudum burada Molfix mavi paket almaya kullandım çok memnunum ben stok yapıyorum ama Yenidoğan Bebek için olacaksa stok yapmadan bir deneyin derim pişik olabilir elinizde kalır bezlerKızlar bez için Hangısı daha ıyı sleepy marka mı molfix mi ?