merhaba hasretim34 bence sakın bırakma çünkü bu heryerinin tutulmuş hali bende 4-5 gün sürmüştü şuan o kadar değil ama merdivenlerden inmek tam bir işkence ki ben hareketleri tam yapmadım.
sana tavsiyem öncesinde 30 dk en az ısınma hareketleri yapman yani leslie ile yapabilirsin hem programın süresini uzatmış olursun yağ yakımı açısından :)))
sonra slime geçip bitirip istersen bonus videoları yapabilrsin ama mutlaka esneme hareketlerini yap ki bu şekilde tutulmalar olmasın
madem sende dün başladın beraber 2 hafta sabredip sonuçlarımızı görelim birbirmizi destekleyelim ne dersin?
o zaman leslie yap canım o hafif biraz alışmış olursun çünkü gerçekten zor tekrar başladığında kendini fazla zorlamadan yap bu kadar kötü olmazsın :)
ayyy bende mi indirsem napsam yaaa
çok mu hızlı
herkes yapabilirmi acaba
ya ben baktımda baya karışık linkleri var indiren birileri bana gönderebilirmi acaba çok büyük değildir inş
canım benim sorunum bel ve göbekten.ben sadece şu bonus videosundaki karın hareketlerini yapsam olurmu?yoksa daha da etkili olması için ayrıca yapmam gereken bişey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?