Slm arkadaşlar yardım edermisiniz...

bsrgms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
248
0
66
Antalya
Adet günüme 2 gün varken kan tahlili yaptırdım ve 157.1 hcg sonucum.doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi bana en son 20 eylülde adet oldum...bu ay 19 ekimde yani yarın olmam gerekiyo?? Inşallah olmam yarın tekrar kan tahlili yaptırcam acaba ben hamilemiyim :)

evet cnm yaklaşık 4-5 haftalık hamilesin tebrik ederim ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

dr.lar hamile kadını pat diye korkutmuyor mu sinir oluyorum...üzme kendini cnm birşeyin myoktur inş.eğer özele gittiysen para almak için tekrar gelmen için yapmıştır belkide....

dr.lar hamile kadını pat diye korkutmuyor mu sinir oluyorum...üzme kendini cnm birşeyin myoktur inş.eğer özele gittiysen para almak için tekrar gelmen için yapmıştır belkide....

yok özel deildi...korkuyorumbi yandan yarın adet olursam die ...zaten aklıma gelen başıma gelio 4 aylık evliyim amaanne olmayı cok istiyorum ...

inşallah kardeşim saolasın doktor bide kacıncı hamilelik dedi ilk dedim dış gebelik olur falan dedi korktum bide(

neye göre öle sölemiş anlamadım bi defa kan testi yapıldı dimi değerin düşük değil bence geçen ay benim değerim adete1 kala 247 çıktı doktor hiç öle bişi demedi 1 hafta sonra gittim kesemi gördüm cnm allah sanada nasip etsin inş.lah hiç bi sorun olmadan

kan testi yapıldı evet 157.1 gördü işaretledi öle dedi...hamile olma durumunda var dio aklımda dış gebelik deyince korktum bakalım yarın gideyim ne dicek...

kan testi yapıldı evet 157.1 gördü işaretledi öle dedi...hamile olma durumunda var dio aklımda dış gebelik deyince korktum bakalım yarın gideyim ne dicek...

bu doktorlar insanı çileden çıkarır yaaa insanı rahatlatacağına dahada korkutuyorlar hiç moralini bozma cnm sen yarın değerin sağlıklı bi şekilde yükselmiş olur inş.lah

bu doktorlar insanı çileden çıkarır yaaa insanı rahatlatacağına dahada korkutuyorlar hiç moralini bozma cnm sen yarın değerin sağlıklı bi şekilde yükselmiş olur inş.lah

inşallah canım yükselir...hamilelik olabilirmiş deyince eşim aşırı sevindi...inaşşalh sonuç olumlu olurda bizde sen gibi mutlu oluruz...

ben şubat ayında evlendim mayıs ayında miyom ve kist ameliyatı oldum. adet düzenim 21 22 günde bir oluyor. en son 25 eylülde adet gördüm ve şuan günüm geçti dün test yaptım ne negatif çıktı ... ben hamilemiyimdir? çok merak ediyorum testlerin böyle çıkması normalmi

adet gününü kaç gün gecti öle test yaptın canım sen??

canım bende adetime 3 gün varken idrar tahliliyle 2 gün varkende kan tahliliyle öğrendim hamile olduğumu ,banada doktor bu normal gebelik mi dış gebelikmi anlayamayız demişti bende demiştim 2 günde 1 kan tahlili yaptırrsam dış gebelikse anlaşılırmı ?doktorda eğer 2 günde 2 ye katlanıyorsa değer
bi sorun olmaz demişti ben bi hafta dayanamamıştım 2 günde bir kan tahlili yaptırdım onun dışında istersen progesteron diye bebeğin tutunma hormonu var beta hcg ile beraber isteniyor ondan istet canım hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım tesekkür ederim yarın olmazsa gidince bende o testi isteyeyim rabbim sağ selamet evladına kavustursun...

doktorlar heşeyi derler canım
benim hastalığıma 1 gün kala yaptırdığım değer 155,
ondan 2 gün sonra yaptırdığım test 364 idi
hiç bi kulp bulamadılar ilk 3 ay eleme dönemidir 4 kadından 1 i düşük yapar demişti doktor
şimdilik herşey yolunda demesi yeterli bi doktorun neden bi bayanın en mutlu günlerini böyle heba ederler anlamam
tebrik ederim seni tadını çıkar canım Allah bebeğini sana bağışlasın

canım cok tesekkür ederim hayırlısı ile yarınki sonuc ii olurda bende burda haber ederim sizlere... rabbim hayırlsı ile evladına kavustursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…