slm arkadaslar yardım edın konuyu buraya actım ama cınsellık bölumune acılmıyor

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
slm arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım ılk baslarda nılıskımız guzeldı her haftasonu yasrdık ama bu son 4 aydır hıc bırlıkte olmuyoruz yanısıyorum ya basım agryor ya yorgunum dıyor aldım karsıma konustum ama hep basından saldı ne yapcagımı sasırdım birde bebek isityor bole nasıl olcak anlamıyorum yaaa cok uzuluyorum

4 ay çokmuş ya :( Çekinip söyleyemediği bi sorunu mu var acaba. Yüzleşmek istemiyodur

slm arkadaslar ben 3 yıllık evlıyım ılk baslarda nılıskımız guzeldı her haftasonu yasrdık ama bu son 4 aydır hıc bırlıkte olmuyoruz yanısıyorum ya basım agryor ya yorgunum dıyor aldım karsıma konustum ama hep basından saldı ne yapcagımı sasırdım birde bebek isityor bole nasıl olcak anlamıyorum yaaa cok uzuluyorum
Evliliğin başlarında sadece haftasonu beraberlikte çok az değil mi sorun ilk zamanlarda varmış aslında testosteron testi yaptırabilirsiniz ilk başta urolog yönlendirir zaten sizi ilac veya psikolog diye..

bzim kavgalarımızda vardı artık duzeldı ama ılıskımız mafoldu cok uzgunum alıp karsıma konusdsam ne dycem bılmıyorum anlatamıyrum derdımı

Bence bi saglik problemi olabilir gibime geliyor bi arkadasin dedigi gibi yeni evliyken bile her haftasonu demissiniz. Biz kizimda hamile kalabilmek icin ayin en az 15 gunu yapiyorduk. Gerci ona ragmende 2 seneden fazla olmadi ama sonrasinda oldu cok sukur

bırde bana derki sey yapar gıdıklar vucuduma ama ben sevmöıyorum gıdıklanıyorum veya elı cok agır canınımı yakıyor kacıyorum benım hep yuzume vruyor ama elımde degıl kı nasıl yapacam

Sorun baştan beri varmış aslında sadece hafta sonu olması size sinyal vermiş. Karşınıza alıp konuşacaksınız başka türlü anlaşılamaz ki biz buradan seçenek sunabiliriz sadece 4 ay çok uzun bir süre :işsiz:

Evliliğinizde başka sorun yoksa, aldatmadan falan şüphelenmiyorsanız sağlıkla alakalı bir sıkıntı olabilir. Bence bir doktora gidip hormon testi yaptırın.

Biz yeni evlendiğimizde her gece hergece öhööö neyse utandım :oops: sonrasındada 2 günde bire düştük maksimum hastalık vs yoksa 3 günde birdi. :KK59:
En başından beri bir uzaklık varmış alın karşınıza konuşun bence sağlık problemi var

akşam karsıma alıp konuscagım bakalım ınsallah cozulur gecen kayınvaldem saolsun benı rezıl ettı cocugun neden olmuyor yaaa gorumcemın gııtı doktara gturcem senı dedı yaaa gelde anlat buna durumu allahım kımseyı evlat acısıyla sınamasın dusmanımı bıle

bırde bana derki sey yapar gıdıklar vucuduma ama ben sevmöıyorum gıdıklanıyorum veya elı cok agır canınımı yakıyor kacıyorum benım hep yuzume vruyor ama elımde degıl kı nasıl yapacam
Aynı sorun ben de var gıdıklanma.Çok sinirleniyor sonra.Valla bence bir erkek istese kesinlikle ilişkiye girer.Sorun var gibi sağlık açısından.

Back
X