Slm arkadslar.. Herkese mutlu yıllar dilerim Hepimizin anne olması dilegiyle....

karamelli neskafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
252
0
96
İstanbul
Slm arkadslar..
2008 de hepimiz hayatımızda olumsuz seyler yasadık tedaviler gördük hormon ilaçları aldık. Kimimiz anne olmayı basarırken kimimiz mutsuz olmaya devam ettik yada kimimiz gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı. Bunun için Bu yılın hepimize saglık sıhat getirmesini sonrada bu agır tedavilerden kurtulup artık çocuk sahibi olmamızı istiyorum.
Bunun içinde bu yılın hepimiz için umut dolu olmasını diliorum..
Hepimizin anne olması dilegiyle..
MUTLU YILLAR ARKADSLARa.s.

sağol karamelli nescafe seninde yeni yılın kutlu olsun, mutlu ol senelerce..
iki -sıfır- sıfır-dokuz hazırız bekliyoruz.
senin adına hastayım. çok sevimli ya...karamelli nescafecim...

selam arkadaşlar 2009 size bol bol bebek getirsin inşallah biz 2009a bebişlerimizle girdik inşallah 2010 ada kucağımızdakilerle gireriz Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin bol bol dua ediyorum hepinize inşallah tez zamanda hamile haberlerinizi alırız 2010 a hepimiz anne olarak gireriz

Mutlu yıllar herkese kızlar, inşallah hep birlikte hepimiz çocuk sahibi oluruz. Her isteğimiz olur...

Slm arkadslar..
2008 de hepimiz hayatımızda olumsuz seyler yasadık tedaviler gördük hormon ilaçları aldık. Kimimiz anne olmayı basarırken kimimiz mutsuz olmaya devam ettik yada kimimiz gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı. Bunun için Bu yılın hepimize saglık sıhat getirmesini sonrada bu agır tedavilerden kurtulup artık çocuk sahibi olmamızı istiyorum.
Bunun içinde bu yılın hepimiz için umut dolu olmasını diliorum..
Hepimizin anne olması dilegiyle..
MUTLU YILLAR ARKADSLARa.s.

sağol canım iyi dileklerin için inşallah 2009 yılı bizlere olumlu gelir ben 2009 yılının ilk haberini aldım bilen arkadaşlar vardır ben 3.tüp bebek tedavimiz başarısız geçince çocuk esirgemeye başvurmuştuk danişmanımız aradı ocak ayında geleceklerini söylediler çok heycanlandım inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Back
X