- Konu Sahibi neslimurat
-
Selam kizlarr benimde Allah izin verirse ikiz bebislerim olacakBenim 5. haftadan beri baslayan ve hala süren bulantilarim var sizde durum nasil? Herkes 3. ay da gecer diyodu ama bu gidisle 4. ayda da böyle devam edecek..
slm canım :) öncelikle hayırlı olsun inşallah kucagına alırsın . :) benim azaldı artık . geçer inşallah. kayınvalidemin tam 9 ay sürmüş. inş öle olmaz:)
Amin canim insallah Allahim hepimize sagsalim kucagimiza aldigimiz günleri gösterirBenim de 1-2 gündür azaldi gibi sanirim yavas yavas geciyor =) 9 ay mii valla hic düsünemiyorum o kadarini Bebislerinin cinsiyeti belli oldumu canim?
inşallah geçer canıım :) ) salı günü gidiyorum bakalım :) erkene alındı biraz kontrol. o zaman belli olur inşllah :)
kızlar sonuçlarım belli odu . cinsiyetimiz ikiside kız. :) fakat bi sorun var. NTD diye bişiy. bebeğin belden altı özürlü doğabilme riski. bu çıktı degeri ise 1,183 fakat 19 haftayı doldurmadıgım için ayrıntılı usg yapılmadı .yani şuan hiç birsey bilmiyorum. inşallah birsey yoktur ama bunun anne karnında tedavisi varmı ? yada doğduktan sonra ne yapılabilir. düzelir mi ?
Ayy ne güzel 2 kiz geliyor demek =) Allahim bagislasin.. Hic bir bilgim yok malesef canim bu sorun nasil cikti ortaya 3 lü test mi yaptin? Allahim korusun bebeklerini, kötü seyler getirme hemen aklina daha bak kesin birsey yok.. Doktorlar her ihtimali basta söylemek zorundalar hic birsey cikmayabilirde sen bebeklerini strese sokma bekle zaten az kalmis canim 19. haftani doldurmaya.. Insallah ayrintili usg de hersey cok güzel cikar..
bugun usaktaki doktoruma gittim. çekiliyo usg dedi. yarın yine izmire gidicem. allahm bişiy çıkmasın ya. belden altı felç olabiliyomus o ntd seysin de
Insallah yarin hayirli haberlerle dönersin canim, kan sonuclarina cok güvenme ikiz gebelikte dogru sonuc vermiyormus insallah usg de hic bir sorun cikmaz prenseslerini üzme annesi daha kesin bir durum yok yarin güzel haberlerini bekliyorum Allahim yardimcin olsun..
allahıma çok şükür. ikiz gebelikte görülen bi riskmiş. bişiyleri çıkmadı kuzumuuun :) :)
hemen hemen aynı seyleri yasamışız :) bende düşük tehlikesi geöirdim. kan uyuşmazlıgım war we eylül annesi olabilirim :) erken gelmek istemezler se tabii . tek yumurta ikizi im çiftmi seninin .? rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşMaşallah ikiz anneleride çok fazla, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
5 aylık hamileyim 18+2
Heyşey yolunda çok şükür
Biri kız diğerinin cinsiyetini göremedik.
Haftalarına göre çok çok iyiler, tek olsa bu kadar olmazdı dedi doktorum. :)
11-16 haftalar arası düşük tehlikesi yaşadım, kan pıhlılaşması sonucu
Kan uyuşmazlığımız var.
İkili teste gerek görmedi doktorum ve yaptırmadık
2 haftadır hareket ediyorlar hissediyorum ikisinide, karnım 5 değil 6 aylık görünümünde.
Eylülde doğacaklar inşallah erken doğum olmazsa.
Hayırlı olsun Rabbim hayırlısı ile kucağa almayı nasip etsin benimde bebislerim 8 aylık çift yumurta ikizleri duyduğum da çok mutlu oldum 4 haftalik tı öğrendiğim de çok güzel bi mucize 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sevindim yaa ama doktorun neden test yapiyoki benim doktorum ikiz gebelikte degerler yüksek cikar zaten diye yapmiyor tek ayrintili bakiyor bak bosu bosuna üzüldün neyse artik keyfini cikar cicili bicili alisverislere basla =)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hemen hemen aynı seyleri yasamışız :) bende düşük tehlikesi geöirdim. kan uyuşmazlıgım war we eylül annesi olabilirim :) erken gelmek istemezler se tabii . tek yumurta ikizi im çiftmi seninin .? rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
öyleymiş zateennboso bosuna :) :) daha erken ya :) bi doğum yaklaşsın hele :) :)
kızlar yaa bu sayfa neden cok pasif. birşeyler paylaşamıyoruz konusamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?