• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm kizlar bakabilirmusinix

meleiim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
30
2
86
İstanbul
Benim sorunum komsusuzluk esenyurt a tasi dik bir siteye ve burda komsuluk hic yok insanlar slm vermeye aciz cok aci neden nasil bu duruma gectik bilmiyorum bir kizim var 2 yasinda onun arkadassiz kalmasini istemiyktum sizce nasil komsu edinirim veyada kixim icin ne yapabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım güle güle otur. Havaların ısınmasını bekle. Parkta senin gibi cocuklu annelerle nasıl tanışirsin göreceksin. Baktın olmadı bende bahcesehir tarafındayim. Hep beraber çocuklarla tanisir kaynaşırız:))

Hehe neguzel olur cocuklarimiz tanisir sizin kactane var

Sitenin parkına çocuklarınızı oynamaları için götürdüğünüz de sizin gibi sitede oturup çocuğunu parka götüren anneler vardır..
O esnada bir iletişim sağlayabilirsiniz..
Çocuktan açılır muhabbet sonra devam eder bi bakmışsınız arkadaş olmuşsunuz..

Benim sorunum komsusuzluk esenyurt a tasi dik bir siteye ve burda komsuluk hic yok insanlar slm vermeye aciz cok aci neden nasil bu duruma gectik bilmiyorum bir kizim var 2 yasinda onun arkadassiz kalmasini istemiyktum sizce nasil komsu edinirim veyada kixim icin ne yapabilirim

komsudan zıyade onu krese oyun parkına goturun komsunun cocuyla sosyallesse ne olcakkı
gunumuzde annneler cocuklarıyla oyun bahcelerınde bır saat zaman gecıyor
kıtap okuyun boyama yapın

Back
X