slm kızlar bana dua edin bugün aşılamam yapıldı çok şükür inş güzel sonuçlar alırım=)

Ben yaptiim o yaki yi.
Yumurtlama gunum basladi bitene kadar herhangi bir gun yapistirdim. Gunduz yapistirdim gece birlikte olduk. Birliktelikten sonra bir saat yattim vee oyle cikarttim onu belimden. Ama basarisizlikla sonuclandi o ay kalmadim. Bi kac ay sonra kaldim. Cok sey yaptim o ay hangisni Rabbim vesile kildi bilemicem.

Tşk ederim bilgiler için. Ne kadarlık hamilesiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kardes hayirli olsun. Rabbim korusun kollasin. Bol bol ayetel kursi okuyun.

Birde kabak cekirdegi yiyin bol bol. Belki biliyorsunuzdur tutmasina yardimci oluyormus. Ben normal yolla kalmistim ama baya beklemistik ve ogrenince o ay cok yedim. Hangisi vesile oldu bilemem gerci cok sey yedim. Allah gonlunuze gore versin insaallah:-)

allah razı olsun canım sende dua et bana olurmu:3:kabak çekirdegini hiç duymamıştım dogrusu onuda denerim neler yaptım bi bilsen seninde bebegin hayırlı olsun inş kardeşim :nazar: senin kaç aylık bebegin :34:

Tşk ederim bilgiler için. Ne kadarlık hamilesiniz?

allah razı olsun canım sende dua et bana olurmu:3:kabak çekirdegini hiç duymamıştım dogrusu onuda denerim neler yaptım bi bilsen seninde bebegin hayırlı olsun inş kardeşim :nazar: senin kaç aylık bebegin :34:

Ben evlat isteyen herkese duaciyim. Yol gözlemenin ve etraftan gözlenmeninde ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunku:-) Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. :-)
Benim Allah im bagislarsa ikizlerim 30 aylik oldular:-) darisi basiniza:-)

Ben evlat isteyen herkese duaciyim. Yol gözlemenin ve etraftan gözlenmeninde ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cunku:-) Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. :-)

Oo ne güzel seninkiler doğmuş büyümüş bile hemde ikiz. Rabbim bağışlasın onları sana. ☺️inş bu sefer benim ve tüm isteyenlerinde olur hayırlı evlatları.

rabbim ikizlerini:nazar: size bagışlasın inş uzun saglıklı ömürler versin canım= )senin ikizlerin tedaviylemi oldu peki ?

Son düzenleme:
Back
X