slm kızlar bende hamileyim ama bir sorun vr

elifmanisa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
111
3
318
Manisa
slm kızlar bnde 10 aylık çabadan sonra 2.bebeğime hamileyim.şuan 4 haftalık filandır tahminen.adet günümde test yaptım pozitif cıktı.daha doktora gitmedim.ama 15 gün öncesi cok fena grip olmuştum.sadece 1 tane antibiyotik içtim bitanede ıbramil die ağrı kesici içtim.daha sonra hamile olabirrim die minoset içtim 2-3 tane bu konuda beni bilgilendirimisiniz tşkler şimdiden allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşalh.

inşallah bir problem olmaz da hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın arkadaşım.bu konuda bilgiye sahip değilim ama hassasiyetini anlıyorum.içini rahat tutmaya çalış doktora en kısa zamanda git de içindeki tereddüdler netleşsin.

tşkler canım.çevremde hamilelğini bilmeden cok ilaç alan oldu ama hiçbişy olmadı bebekleri gayet sağlıklı ama işte yinede korkuyorum.Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşALH.doğum tarihimiz inşalh sorun olmzsa aynı sayılır.Allah hayırlı sağlıklı evlat versin

CANIM UZMAN TV DE BUNUNLA ilgili çok güzel bi dr videosu varr, hiçbir sorun olmıyacağını anlatıyo.... endişelenme bişi olmazzz .... gözün aydın sağlıkla doğsun inşallah...

tşkler canım biraz araştırdım bişy olmz sanırım allahım korusun seninide bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inşallh

İnşallah bir sorun çıkmaz ama çıkacağını sanmıyorum... hayırlı olsun bebeğin ama mutlaka doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…