kızlar daha öncde hamileyken konu açmıştım ilişkiye girme diye biz en son ilişkiye gireli tam bir yıl oldu hala tıkyok doğum yapalı 4 ay oldu yok hamilyken korkuyoduk giremiyoduk şimdide ben bebekle çok yoruluyorum akşamları erkenden uyuyorum falan ama eşimde hiç konuyu açmıyor o da istiyor hissediyorum ama ben reddederim diye yanaşamıyor
ben tam karar verdim bebeği uyuttum bu akşam bişiler yapıyım diye aa olmadı utanıyorum nasıl yaklaşacamı bilmiyorum ama çok özledim onu üstelik ayrı yatıyoruz hala bebeğin sesine uyuyamadığı için geceleri sabah zor kalkıyo işte zor çalışıyomuş doğru ama fabrikada calışıyo işi biraz ağır makinelerle falan ama ben kocamı çok özledimbide burda bazılarınn konularını okudum eşleri hiç istemiyomuş doğumdan sonra falan korktum açıkcası sizce napıyım bi akıl verin:2:
aaaaaaaaa benden bitane daha:):) canımm lütfen eşine yanaş sonradan o alışır sensizlige,ilgisini kaybetmesine ,izin verme.. yarın bebişi uyutuyosun, giyiniyosun en güzel gceligini,parfüm topuklu terlik.adamın yanına gidip oturuyosun. o zaten senden daha yanaşma beklemez merak etme:)....
aaaaaaaaa benden bitane daha:):) canımm lütfen eşine yanaş sonradan o alışır sensizlige,ilgisini kaybetmesine ,izin verme.. yarın bebişi uyutuyosun, giyiniyosun en güzel gceligini,parfüm topuklu terlik.adamın yanına gidip oturuyosun. o zaten senden daha yanaşma beklemez merak etme:)....
bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)
hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs
bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar
bir ön hazırlık mı yapmak gerekiyor...
bu bana başka bir şeyi çağrıştırıyor.
Size katılıyorum :))) İlk çıkmaya başladığım aylarda değilde sonradan erkek arkadaşımın bir itirafı oldu.
''Sıktığın parfüm seni öpüp koklarken rahatsız ediyor senin kokunu merak ediyorum''
Yani seven erkeğe en paspal halinizle bile çekici gelebilirsiniz bence..
En azından ben bu konuda şanslıyım
bu arada o ne ya gecelik topuklu terlik ve parfüm olmadan sevişilmiyor mu (sizi kastederek söylemiyorum bunları yanlış anlamayın)
hangi konuya denk gelsem duşumu alırım seksi iç çamaşırlarımı giyerim parfüm sıkarım saçımı düzleştiririm makyajımı yaparım vs
bu ne ya mutfakta makarna haşlarken spontan bir biçimde sevişmeye başlayamıyor mu kadınlar
bu akşam yine denemeye çalışıcam teşekkürler yorumun için
yahu bebeği yapmayı bilen kadın neyden utanıyor anlamıyorum ki
türk kadınının doğumda yapsa utangaç kız tripleri bitmiyormuş...
ben kocanın yerinde olsam yatmak istemem senle çocuk gibi o ne ya
işve cilve olayı hiç yok o gelirse yap gelmezse utan yanına gideme yok artık...
aglama kizz:)
bu aksama iyi konsatre ol , istersen hafta sonunu bekle belki daha iyi olur , evd eoldugu gun yorgun olmaz uyya kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?