• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kizlar birsey soracam

madmadmadmad

yalan dünya
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
34
8
86
35
Slm kizlar benim kayinvaldem gil benim oturdugum mahalede ayni kaliyorlar ve görümcemde ayni mahalede ve görümcemle benim iki cocugumuz var fakat bunlar hep kizinin cocuklarina bakarlar onlarla ilgilenirler onlarla gezerler onlara gidip onlari görürler .benimkilerini gelip evime bile görmezler cok zoruma gidiyor benimkiler torun degilermi üstelik cocuklarim cok sevimliler neden ayrim yapiyorlar sizde bunu yasayan varmi

Sevince nolucak ???
Su cocugunu zorla sevdirme merakı neden? Ailemin oturdugu mahalledede var boyle bi tip kuzenim bir komsusunun bebegini sevmis oburude darilmis bizimkini niye sevmiyor diye.
Amma degisiksiniz.Torunu olabilir ama icinden gelmiyorsa gelmiyodur bunda uzelecek ne var ? Sahte sahte davranmasindan iyidir.
Sende ona göre davranırsın olur biter.

Slm kizlar benim kayinvaldem gil benim oturdugum mahalede ayni kaliyorlar ve görümcemde ayni mahalede ve görümcemle benim iki cocugumuz var fakat bunlar hep kizinin cocuklarina bakarlar onlarla ilgilenirler onlarla gezerler onlara gidip onlari görürler .benimkilerini gelip evime bile görmezler cok zoruma gidiyor benimkiler torun degilermi üstelik cocuklarim cok sevimliler neden ayrim yapiyorlar sizde bunu yasayan varmi

Yani sevmesinler ne olacak? Beni de dedem babaannem hic sevmezlerdi, ustune benim tokat dayak bile yemisligim var. Allah'a sukur uzaklara tasindikta kurtulduk. Bir insanin icinden gelecek ki sevecek, yoksa sahte sahte hic sevmesin. Merak etmeyin, sevilen de sevilmeyen de buyuyor. Ben buyudum, ailemin sevgisi yetti, kardeslerimin sevgisi yetti. Gerisi de fasa fiso.

Sevince nolucak ???
Su cocugunu zorla sevdirme merakı neden? Ailemin oturdugu mahalledede var boyle bi tip kuzenim bir komsusunun bebegini sevmis oburude darilmis bizimkini niye sevmiyor diye.
Amma degisiksiniz.Torunu olabilir ama icinden gelmiyorsa gelmiyodur bunda uzelecek ne var ? Sahte sahte davranmasindan iyidir.
Sende ona göre davranırsın olur biter.
Neden öyle konusuyorsun yaptiklari dogru biseymi sence ? Ama disarda gördügünde gösteris yapmayi iyi biliyorlar madem öyle seviyoruz demesinler .

Yani sevmesinler ne olacak? Beni de dedem babaannem hic sevmezlerdi, ustune benim tokat dayak bile yemisligim var. Allah'a sukur uzaklara tasindikta kurtulduk. Bir insanin icinden gelecek ki sevecek, yoksa sahte sahte hic sevmesin. Merak etmeyin, sevilen de sevilmeyen de buyuyor. Ben buyudum, ailemin sevgisi yetti, kardeslerimin sevgisi yetti. Gerisi de fasa fiso.
haklisin ama anlamadigim sey neden ayrim var sürekli ya et tirnaktan ayrilirmi hepsi ayni degilmi benimkilerde sonucda torunlar hani tek olsalar hadi neyse cocuklari sevmiyolar derim ama seciciler ve gözümün önünde bunlari görüyorum

Neden öyle konusuyorsun yaptiklari dogru biseymi sence ? Ama disarda gördügünde gösteris yapmayi iyi biliyorlar madem öyle seviyoruz demesinler .

Doğru veya yanlış zorla kimseye cocugunu sevdiremessin neticede dimi ?
Gosteris yapiyorsa ver cevabini o anda yada belli et ki ben
olsam umrumda dahi olmazdi ne soyleyip ne konustugu..

bir de kusura bakma kaynananın çocuklarını sevmesınden daha önemli meselelerin var bence.
o sevimli çocuklar sürekli annelerinin dayak yediğini gördükçe sevimli mi kalacaklar sence? hayatları da psikolojileri de bitecek. neyse gece gece.

Her insanın farklı bir bakışaçısı var. Yani demem o ki kimseyi '' benimkini neden sevmiyorlar , neden iki yüzlüler, neden öyle , neden böyle'' diye yargılamayın. İnsan psikolojisi , davranışları bilim değil ki formülü olsun size şu sebepten diyelim. İnsanları oldukları gibi kabul ederseniz daha az canınız sıkılır.

Canım Allah çocuklarını anasız babasız koymasın onların sevgisi olsa ne olacak olmasa ne olacak ben gurbetteyim ne ararlar ne sorarlar torunlarını bir sesini duyayım bile demezler ne yapayım bende babasıda çok düşkünüz yavrularımıza yetiyoruz çok şükür.yanlarına gidincede yalandan yalandan severler sevmezseler sevmesinler çokta umrumda ha bu arada görümcem onlara yakın oturuyor onlarınkine ölürler

var canim..benim babamin tarafida aynen anlattigin gibiydi..halamin cocuklarina olup biterlerdi,bize ise bayram harcligi cok gorulurdu..ergenlige girene kadar zoruma gitti ama sonrasinda hic ustune dusunmedim bile,hatta iyi oldu mesafeli olmalari,hicbiseyimize karisamadilar.

sizin kendi aranızda sorunlar var mı?
Varsa ondan dolayıdır.
Ayrıca sen nasıl kendince yorum yapıyorsan onlar da kendilerince mutlaka yorum yapıp neden buluyorlardır.
Belki onlar da diyor: gelin hiç gelmiyor, aramıyor vs.

Amman cnm bizide dedemgil sevmezdi amcamin çocuklarına kendi çocuklarıymış gibi davranırlardı kendilerine anne baba dedirtirlerdi dedem bütün mirasını onların üzerine yapti sağlığında bize birşey düşmesin diye o derece yanii çok şükür artık ihtiyacımız yok
Küçükken çok zorumuza giderdi cünkü o zamanlar muhtaçtık insanin en muhtaç olduğu zamanda yaninda olmayan insanlarin sen büyüyüp hayatini kurduktan sonra gösterdikleri sahte sevgi gösterisi insanın miğdesini bulandırıyor
Şimdide yaşlı insanlar diye yinede birşey diyemiyoruz ama içimde küçükde olsa acaba sevgi varmi diye yokluyorum kendimi yok malesef kırıntı dahi yok:KK43:

Siz de eşinizin ailesi ile araya dağlar örenlerdenseniz elbette sizden çekinirler.
Öylesiniz demiyorum ama burada o kadar çok konu var ki, eşimin ailesi ayda birden fazla bana gelmesin şeklinde.
Mesafeye karşı değiliz de, aileyi dışlarsanız aileden dışlanırsınız yani. Etki tepki!

bir de kusura bakma kaynananın çocuklarını sevmesınden daha önemli meselelerin var bence.
o sevimli çocuklar sürekli annelerinin dayak yediğini gördükçe sevimli mi kalacaklar sence? hayatları da psikolojileri de bitecek. neyse gece gece.
Beni ne kadar taniyosundur böyle konusuyorsun ben cocuklarim icin neler yaptim en kötü bisey bi anneyi kötülemektir sen benim anneligimi bilemezsin hem bide ben halen ayni bi durumdamiyim bilemezsin

Kendi kiziyla gelini bir tutan varsa da ben gormedim herkesin kizi baskadir en iyi insan bile kizini tutup gelin sanki bir ananin evladi degil gibi ayirt ediyolar benimde 2 cocugum var ben olsam hiiiicc onemsemem zararlari olmasin tadini huzurunu bozmasinlarda gelmesin cok mu lazim

Canım Allah çocuklarını anasız babasız koymasın onların sevgisi olsa ne olacak olmasa ne olacak ben gurbetteyim ne ararlar ne sorarlar torunlarını bir sesini duyayım bile demezler ne yapayım bende babasıda çok düşkünüz yavrularımıza yetiyoruz çok şükür.yanlarına gidincede yalandan yalandan severler sevmezseler sevmesinler çokta umrumda ha bu arada görümcem onlara yakın oturuyor onlarınkine ölürler
Siz de eşinizin ailesi ile araya dağlar örenlerdenseniz elbette sizden çekinirler.
Öylesiniz demiyorum ama burada o kadar çok konu var ki, eşimin ailesi ayda birden fazla bana gelmesin şeklinde.
Mesafeye karşı değiliz de, aileyi dışlarsanız aileden dışlanırsınız yani. Etki tepki!
Kimseyj dislamadim zize icimi döktüm o kadar sadece haksizlik var . Ben burda bütün hersey anlatmadim neler var neler.onlar bana gelmesi zaten umrumda degil ben demiyorum benim icin gelsinler beni görsünler cocuklari görsünler ben sadece onu istedim cokmu ..

Sizin eşiniz bile sizi sevmiyor ki
Siz kalkmış ailesi çocuklarımı sevmiyor diyorsunuz.

Eski mesajlarınızdan buyrun:

Buraya Yeni üye oldum ilk defa yaziyorum 6 yil evliyim ve iki cocugum var, ama evliligim cok kötü basindan beri dayak var hakaret var tehtit var iki kere bosanmaya kalktim olmadi cok mutsuzum cok. Bir türlü kurtulamiyorum adamdan onun tehtitleri yuzunden hep katlandim ailem beni 1 senedir bosanmis olarak biliyor onlara daha evli oldugumu soyliyemiyorum. cunku ailem istemiyor esimi artik.cok kotu durumdayim cok sey yasadim anlatsam bitiremem icimi dökmek icin yazdim size :KK43:

Iki kere sikayet ettim ama malesef geri cektim belki düzelir dedim ama düzelmedi artik yoruldum sikayet etmek istemiyorum tek korkum cocuklarim onlara bisey yaparsa ben naparim. kimse onlari bana geri getiremez cok zor bi durumun icindeyim

Back
X