Slm kızlar . Siz olsanız gidermiydiniz?

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız

Ben gitmezdim
Ailelerden uzakta ve memleketinde ayrı yaşamak istemem.
Ben yurtdışı tatillerinden bile hoşlanmam.

Giderim 2 3 yıl hayatımı yaşarım sonra memleketi özlersem dönerim:bicak:

Nere olduğuna da bağlı aslında. West Coastsa , New Yorksa , Bostonsa , Chicagoysa anli bir şehirse atlarım, dağlık bayırlık bir yerse gitmezdim herhalde. Büyük şehirler güzel, küçük yerlerde hayat çok bayık.

Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Eşim gidecekse eğer hiç düşünmeden giderdim

ne şartlarda gittiğinize bağlı
eşini şirketi mi gönderiyor?
maddi olarak kazancını iyi olacak sanırım.
2 3 yıl nedne gelemeyeceksiniz ama onu anlamadım.
yazları tatillerde gelebilmelisiniz ailelerin yanına.
ben direk hayır demezdim.
şartlar uygunsa aklıma yatıyorsa da giderdim açıkcası.
güzel bir fırsat.
sen neden korkuyorsun?
ailende bırakamayacakların mı var?

bayıla bayıla giderdim.

Gittim, yaptım; bana göre bir halt yoktu geri döndüm.

Amerika'daki canlı şehirler güzel bence. New York'ta takılmakla , sıradan bir kasabanın ya da şehrin alakası yok. Ben kültürü ve insanlarını da sevmiyorum zaten. Ben eğlence seviyorum :) Kültürel aktivite, müzikal, opera, diğer çeşit eğlenceler, spor klüpleri, bar pub parti kokteyl vs varsa varım, yoksa dağ taş işte bir anlamı yok.

Üç dört yıl hiçbir şekilde tr ye gelemeyeceksem biraz tedirgin olurdum.Ama arada gidip bir hafta bile olsa ailemi görme imkanı olacaksa hayır demezdim.
Birde evet abd de neresi olduğunda önemli.

Back
X