slm kızlar, süt sağma makinesi olarak ne almalıyız?

Mrb.kizlar bende bugun aldim lansinoh elektrikli gogus pompasi denedim ama hic cekmiyo.vakumu yok denecek kadar az.devirlerinide yukseltiyorum bir damla bile sut cikaramadi kullanimdami hata yapiyorum yardimci olurmusunuz

Ya benim bebegim 6 aylik anne sutunu birakti sutumde hemen cekildi.kanallarimi geri acip sutumu geri cogaltmak sagim makinesini kullanmamdaki amac oyuzden cekim gucunun cok kuvvetli olmasi lazim canimi acitsada muhim degil sutum cogalsin geri yerine gelsin yeterki

bol su içip dene belki faydası olur

merhaba canım, benim baştan beri sütüm azdı ancak iki-üç günde bir bir tane sade maden suyu veya hergün bir bardak (yapabilirsen sabah akşam birer bardak) inciri kaynatıp suyunu içiyorum hamdolsun iyi geliyor. kızım 9 ayına girdi gündüzleri çok olmasa da sütle besleniyor. sende de işe yarar umarım. bir de sürekli emzirmeye çalış canım ne kadar çok emerse ona göre hormon salınımı artıyor ve laktasyon da artıyor. ayrıca benim de chicco elektrikli süt makinem var ama kullanmayalı aylar oluyor çünkü küçük hanım illa taze süt istiyor
canım ayrıca aklıma gelmişken söyleyeyim makineyi kullanırken sol göğsümden süt çıkmıyordu bir türlü ben de elle sağıyordum düğüm olmasın diye ve bir zaman sonra açıldı göğsüm artık makine ile de çıkmaya başladı. sana tavsiyem elinle sağmaya çalış makine çok da faydalı değil eğer süt çıkmıyorsa kolaylıkla

Son düzenleme:
süt sağma makinesi ne aldınız? manuel mi yoksa elektrikli mi almalıyız? hangi markayı önerirsiniz?

Ben lansinoh marka elektrikli cift pompali aldim ve memnunum cekis gucunu kendin ayarliyorsun ben oyle cok sutu olan bi anne olmama ragmen 4 saatte bir tek gogusten 60 cc cikariyor cift pompa olmasi da zamandan kazanmani sagliyor ben de cok arASTİRdim lansinoh almasaydim medela swing alacaktim ama aradaki fiyat farki cok lansinohu 160 a aldim medela swing 270 liradan basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…