tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #21 Belgin .!.: canım merkez olarak begendim ben fakat bizim erkek kısırlıgı oldugundan bide tese dışında sperm bulma olasılıgı olmadıgından ürologları hakkında bilgim yok merkez iyi ama. Genişletmek için tıkla... ınsallah bızım ıcınde ıyı olur canım bakalım hayırlısı
Belgin .!.: canım merkez olarak begendim ben fakat bizim erkek kısırlıgı oldugundan bide tese dışında sperm bulma olasılıgı olmadıgından ürologları hakkında bilgim yok merkez iyi ama. Genişletmek için tıkla... ınsallah bızım ıcınde ıyı olur canım bakalım hayırlısı
tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #22 hilall85 .!.: tok canım inş 3.denemende evlatlarına kavuşursun tedavin hayırlı olsun.... Genişletmek için tıkla... sagol amın canım ınsallah sen hamıleydın degılmı
hilall85 .!.: tok canım inş 3.denemende evlatlarına kavuşursun tedavin hayırlı olsun.... Genişletmek için tıkla... sagol amın canım ınsallah sen hamıleydın degılmı
Chance21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2009 562 0 96 İzmir 16 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #23 ınşallah bu seferki umutlarınız boşa çıkmaz,yüzünüz güler. ALLAH yardımcınız olsun
tok Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2009 345 1 118 Ankara 17 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi tok #24 Chance21 .!.: İnşallah bu seferki umutlarınız boşa çıkmaz,yüzünüz güler. ALLAH yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... sagol allah razı olsun canım
Chance21 .!.: İnşallah bu seferki umutlarınız boşa çıkmaz,yüzünüz güler. ALLAH yardımcınız olsun Genişletmek için tıkla... sagol allah razı olsun canım