slm

kabakiz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
915
141
323
Amasya
acil!!!!!!! kizlar ankarada hacetttepe unuversitesinde pr.dr.timur gurgan hocada tedavi olan varmi veya bilgisi olan varmi?????

acil!!!!!!! kizlar ankarada hacetttepe unuversitesinde pr.dr.timur gurgan hocada tedavi olan varmi veya bilgisi olan varmi?????

hayirdir canim vazmi gectin darmstadtan merak ettim bugün gittinmi doktor igneyi vurdumu????:26:

canim bu bikrelegine vurulan igne vucuttan 3 ay cikmasi zor oluyomus bu ignenin 4 haftaliklari varmis 4hafta bu igneyi vurcam sonra 1rinde yada 8zinde termin alcakmisim eger adetim gelirse.cörek otu karisimi basladinmi

canim bu bikrelegine vurulan igne vucuttan 3 ay cikmasi zor oluyomus bu ignenin 4 haftaliklari varmis 4hafta bu igneyi vurcam sonra 1rinde yada 8zinde termin alcakmisim eger adetim gelirse.cörek otu karisimi basladinmi

iyi yaptin canim cünkü bana 3aylik vurdular halende yumurta gelisimi yok bende herseyimi bozdu anlamadim 4hafta boyuncami vurucan yoksa 4haftalik igneyimi vurucan yok canim baslamadim gecen sogan suyuylana söktüm adetimi bu seferde dedim en iyisi beklim nezaman olursam artik bakalim

Back
X