Erkek İnfertilitesi slm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

beyaz_gul9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
131
0
96
Aydın
kızlar benim çarşamba günü transferim oldu kasıklarımda ağrı oluyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim .... Ayrıca gebelik durumu ne zaman belli olur benim 13 haziranda kan tahlilim var bundan önce belli olurmu?

transferin hayirlsii olsun kasik agrilari cok normal diyor doktorlar ins bebegin sana tutunuyordur..

kan tahlilili icin doktorun verdigi gun yaptir bence cunku oncesinde degerler az cikabiliyor bosuan uzulmemis olursun..

hayirlisi olsun:emir_bebek::emir_bebek:

kasık agrısı normal cnm
hormon ılaclarının yumurtayı baskılamasından
yumurta toplamasından sonra olur böle kasık agrıları
ben tarnsferımın 8. gunu kan tahlılı yaptırmıstım ogrenmıstım sonucumu
ınsallah pozıtıf sonuc alırsın sende arkadasım
su mubarek 3 aylarda rabbım bebegını sana bagslasın ınsallah

kızlar benim çarşamba günü transferim oldu kasıklarımda ağrı oluyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim .... Ayrıca gebelik durumu ne zaman belli olur benim 13 haziranda kan tahlilim var bundan önce belli olurmu?
inşallah olumlu sonuç alırsınız. aman çok dikkat edin lütfen, oturup kalkmanıza ani hareketlere falan... 12. günde kan tahlili yapmanızı öneririm. inşallah pozitip çıkar.

kasık agrısı normal cnm
hormon ılaclarının yumurtayı baskılamasından
yumurta toplamasından sonra olur böle kasık agrıları
ben tarnsferımın 8. gunu kan tahlılı yaptırmıstım ogrenmıstım sonucumu
ınsallah pozıtıf sonuc alırsın sende arkadasım
su mubarek 3 aylarda rabbım bebegını sana bagslasın ınsallah

amin inşallah pozitif çıkar dün akşam beyaz bi akıntı geldi bu normal mi transfer olduğu gün doktor olabilir düşük yaptım sanma demişti ama ben yine de korkttum bu konuda biliniz var mı?

amin inşallah pozitif çıkar dün akşam beyaz bi akıntı geldi bu normal mi transfer olduğu gün doktor olabilir düşük yaptım sanma demişti ama ben yine de korkttum bu konuda biliniz var mı?

akıntının gelmesıde normal
alttan jel aldınmı bılmıorum ama
oda yapar
benden sana tavsıye
akıntıya agrılara takılma
cok takılırsan kasılırsın
pozıtıfsede negatıf olur sonucun ALLAH KORUSUN
RABBIME EMNT ET
KENDINI RAHAT BIRAK
COK DUA ET
RABBIM SANA BGSLASIN KARDESIM

akıntının gelmesıde normal
alttan jel aldınmı bılmıorum ama
oda yapar
benden sana tavsıye
akıntıya agrılara takılma
cok takılırsan kasılırsın
pozıtıfsede negatıf olur sonucun ALLAH KORUSUN
RABBIME EMNT ET
KENDINI RAHAT BIRAK
COK DUA ET
RABBIM SANA BGSLASIN KARDESIM

Cirinone %8 jel alıyorum bian korktum görünce ama şuan sakinim ben eminim bebiş bana tutunacak ben buna inanıyorum..iyi dileklerin için teşekkür ederim hepimizin duaları kabul olsun aminnnnnn.........

Cirinone %8 jel alıyorum bian korktum görünce ama şuan sakinim ben eminim bebiş bana tutunacak ben buna inanıyorum..iyi dileklerin için teşekkür ederim hepimizin duaları kabul olsun aminnnnnn.........

gebelık takvımın hc kalkmasın ınsallah
bebgın senınlen olsun :nazar:

amin benim değil eşimin işi burada birinde görmüş aynısını yapmış :)inşallah 13.06.2012 de hayırlı haberleri paylaşacağım........

ınsallah canımmmm
mubarek ayların suyu hurmetne
en buyuk hayalım gerıle gerıle takvımımı yapmak
asermek vede bebegım ıcın alısverıse cıkıp odasını yapmak

transferin hayirlsii olsun kasik agrilari cok normal diyor doktorlar ins bebegin sana tutunuyordur..

kan tahlilili icin doktorun verdigi gun yaptir bence cunku oncesinde degerler az cikabiliyor bosuan uzulmemis olursun..

hayirlisi olsun:emir_bebek::emir_bebek:

mrb. 30.05.2012 tarihinde transferim oldu 2 gündür gece uykumun içinde kasıklarıma bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor bunun nedenini hakkında bilgin var mı?

Back
X