fidaneren elma şekerimm Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 348 12 298 Tunceli 5 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fidaneren #1 slm şimdilik ağustos annesi gibi görünyrum.. tahmini doğum tarihimiz 3 ağustos. 14. haftadayız sizler cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acabaa..
slm şimdilik ağustos annesi gibi görünyrum.. tahmini doğum tarihimiz 3 ağustos. 14. haftadayız sizler cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acabaa..
M MSOE Kolikcan'ın Annesi :) Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 1.117 0 46 İstanbul 5 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fidaneren #2 fidaneren .!.: slm şimdilik ağustos annesi gibi görünyrum.. tahmini doğum tarihimiz 3 ağustos. 14. haftadayız sizler cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acabaa.. Genişletmek için tıkla... Benim tahmini dogum tarihim 19 agustostu. 11 subatta kesin olmamakla birlikte ogrenmis 18 subatta da kesinlesmisti. Yani sen simdi doktora gitsen bebegin de kendini gosterirse kesin ogrenirsin. Hayirli dogumlar simdiden
fidaneren .!.: slm şimdilik ağustos annesi gibi görünyrum.. tahmini doğum tarihimiz 3 ağustos. 14. haftadayız sizler cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz acabaa.. Genişletmek için tıkla... Benim tahmini dogum tarihim 19 agustostu. 11 subatta kesin olmamakla birlikte ogrenmis 18 subatta da kesinlesmisti. Yani sen simdi doktora gitsen bebegin de kendini gosterirse kesin ogrenirsin. Hayirli dogumlar simdiden
fidaneren elma şekerimm Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 348 12 298 Tunceli 7 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fidaneren #3 dün güttüm doktora kontrol için bebişim cinsiyeti göstermedii ya.. arkası dönüktüü..:) halbuki çikolata da yemiştim:))))) sizde hayırlıı doğumlar..
dün güttüm doktora kontrol için bebişim cinsiyeti göstermedii ya.. arkası dönüktüü..:) halbuki çikolata da yemiştim:))))) sizde hayırlıı doğumlar..