Slm

oykumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
39
2
36
Ankara
Evli ve cocuk için tedavi gören anne olmaya çalışan bayanlar BURAYA...neler yaşadınız ne tetkikler yapıldı durumunuz nedir vs paylaşalım derleşelim bizibizden başkası anlamaz

Eşimdede bendede aslında ortaya konulmuş tam bir sebep yok, bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi kullandım. Sonucunu bekliyorum bakalım. Eğerki olmazsa ondan sonraki aşama ne olur, ne yaparım bilemiyorum. Aklımda aşılama fikri var ama ne yapsam bilemedim. Doktorlara kalsa tüp bebeğe geçin diyorlar. Eşimle bizde en son çare olarak gördük. Öyle işte canım, sen neler yaptın anlat bakalım..

Canım ben klomen ve cat.iğnesi yatırdım ama sonuç olumsuz eşimde bi sorun yok bendevardı ama hsg kist fsh vs...bunları atlattım suan bekliyorum ama mart ayında aşılama yapın diyeceğim...cok zor be canım allah hepimizinyardımcısı olsun vakti varsa eyer sabrını versin isyan ettirmesin...hayırlısı

Canım aşılama yspmadan tüp bebişe geçilmiyor diye biliyorum...ysnlış bilmiyorsam tamamen özelmi senin hastanen bilmiyorum ama aşılmada şansını dene derim ben çünki tüp bebiş tutmassa 3 ay ara vriyorlarmış ii düşün yanıltmak istemem ama iisor araştır

Evet özele gidiyorum fakat gittiğim doktor bir kereye mahsus verdi. Klomen ve iğneyi. Miyomum var, bu ilaçlar onu büyütebilirmiş. Eğerki bu ay olmazsa, zaten o doktora gitmeyeceğim. Kısacası bana gelme dedi kendisi. Söylediğin gibi, önce aşılama olur. Eşimde aşılamayı basit olarak görüyor, bilmem ne yaparım canım ya. Allah yardımcımız olsun.

Sen bekliyorum demişsin, doğal yolla olmasınımı bekliyorsun? yoksa aşılama felanmı düşünüyorsunuz?

Canım bu ay gitmedim doktora regl günüm yaklaşıyor...hamiş deyilim tahmin edebiliyorum...bu ay ara vermiştim cünki cok taktım kafaya...ayrıca yeni bir doktor hastane araştırıyorum sanırım 2 hafta sonra gideceğim doktora...ah canım ya keşke doğal yolla olsada bukadar düşünmesekallahım bizlere sağlıklı bebişler versin

Keşke doğal yolla kalsakda, aşılamadır, tüp bebektir gerek kalmasa. Allah yardımcımız olsun.

Keşke doğal yolla kalsakda, aşılamadır, tüp bebektir gerek kalmasa. Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşım napcaz ya ben 5 gündür araştırıyorum iyi bi doktor bulamadım...devlet hastanelerinde zaten prof bakmıyo hep asistan kobaya döndüm valla((özel proflar dünya para...paradan geçtim ama bi emin ılabilsem cok karışığım... Bu arada kimse bişey yazmıyor herkes bulmuş kankişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…