slm:(

fidaneren

elma şekerimm
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
348
12
298
Tunceli
slm kızlar.

gebelikten dolayı hiper tiroid çıkmıştı bende ve ilaç kullanmaya başladım 8 haftalıkken. ilaçları kullandığım için düştü ve hala ilaç kullanmaya devam ediyrm her ay düşürüyrz ilacı.. şimdi herşey çok iyi ama ben çok korkuyorum. troid bebebğime zarar vermiş midir? ve eger bir sorun varsa bunu nasıl ve ne zamn öğrenebilirim..(bütün kontrollerimi düzenli bir şekilde yaptırıyorum. butün taramaları ve testleri yaptırdım hiç bir problem çıkmadı..) kütfen bilgisi olanlar yardım etsinn..

benimde tsh yüksek ilaçla kontrol altında tutuyoruz düzenli taramalarına gidip ilaçlarını kullanırsan hiç bir şey olmaz üstelik benimki gebelikten değil öncesi vardı haşimato hastasıyım ilacını düzenli al ve korkma...

benimde haşimatoymuş.. proyycill kullanıyorumm. düzenli içiyrmm canım. inş. dedğin gibidir hiç bişey olmazz..

benimde haşimatoymuş.. proyycill kullanıyorumm. düzenli içiyrmm canım. inş. dedğin gibidir hiç bişey olmazz..

olmaz olmaz hastalığımızda gebelik haftamızda aynı :) her ay kontrole gidiom hep düşük euthyrox içiyorum 75 mg şuan 0,56 larda tsh

hiç canını sıkma... benim kardeşiminde derdi aynıydı, ondan biliyorum. iki yıl önce doğum yaptı. bebekle ilgili hiç bir problem yaratmıyor, tek verdiği sıkıntı sana. doğumdan sonra kontrollerini hiç ihmal etmeden takip et durumu. ama emin ol bebişin çoook sağlıklı olacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…