Alpbike Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 7 0 1 39 4 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Alpbike #1 Arkadaslar merhaba bn yenı uye oldum ama suan 35 hftalk olduk bebebımle benı gecelerı cok huzursuz edıho sagımdan baska yre yatamıyorum sızxe nasl bır durum
Arkadaslar merhaba bn yenı uye oldum ama suan 35 hftalk olduk bebebımle benı gecelerı cok huzursuz edıho sagımdan baska yre yatamıyorum sızxe nasl bır durum
karlarprensi varlığı var edene hamdolsun ... Kayıtlı Üye 10 Şubat 2015 2.985 1.864 133 5 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Alpbike #2 olabilcek bir durum demekki doğunca geceleri sizi pek uyutmayacak haylaz sağlıklı doğumlar bunları fazla düşünmeyin olabildiğince dinlenin enerji toplayın olumlu düşünün...
olabilcek bir durum demekki doğunca geceleri sizi pek uyutmayacak haylaz sağlıklı doğumlar bunları fazla düşünmeyin olabildiğince dinlenin enerji toplayın olumlu düşünün...
Alpbike Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2016 7 0 1 39 8 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Alpbike #3 Olumlu dusunsemde kasıklarımda ıuusma oluyo bTmalarda olıyor neyağıcm bılmıhorum