Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlı , bizim takımda şebnem var .. Onun sayesinde karatay'a alışmaya çalışıyorum...
Dün iftrada ilk kez ekmek yemedim... Bugun 1.5 simit kaçamak yaptım : ) hehehe
sekerım ben sana bısı dıyeyım mı bence sakın oyle dıyet yapma ben ılk basladığımda bana spor hocam her seyden ye az ye dedı ve hıc bıseyımı kesmedım ve aslada ben dıyet yaptım demedım ve yeme alıskanlığımı yedıklerıme ve sevdığım seylere gore ayarladım ve abur cubur ve tatlı olmazsa olmazlarım arasındaydı ve yedım o kadar kıloyuda verırken ben vucut nasıl beslenırse oyle devamını ıstermıs sen sımdı ekmeği bır omur boyu yemıcekmısınolmaz her ıkı dılım ekmeğini ye oğlen ve aksam yeme yemeklerden ye meyve yoğurt dıyt buskıvı ben oyle yaptım ama neskavelen cukulatada yedım pastada tutku bıskrem asla bırakmadım onlarıda yedım ve super bır kahvaltı her gun yaptım sarellesız hıc kahvaltımı yapmadım bıtter yedım onuda ama canım haftada bır gun pazarlar dısarı cıktık ben orda da yedım canım ne ıstıyosa o yuzden sımdı bır aydır spora gıtmıyom ve kıloda almıyom cunku vucut alıskın her seyı yemeye bana hocam dedıkı sevdıklerını sımdı bırakırsan zayıflıcam dıye yemessen kılo verınce canın onları ıstıcek ve yıceksın onlarda hemen kıloya donucek dedı ve ben tekrar dıyorum dıyet değil sağlıklı beslenrk kalıcı kılo ver canım aceletmeden ver ırsınde zaten ama benım dedıklerımı dıkkate al lutfen canım hata yapma verırsın ıkı ay sonra gerı fazlasıyla alırsan cok uzullrsun lutfen sağlıklı beslenerek kılo verelım arkadslar
![]()
ya tatlım .. Aslında haklısın .. Iki gündür onu düşünüyorum...ne yapsam diye ? Karatay yapmaya başladıgımdan beri psikilojim alt üst oldu... Sinirlerim çok bozuluyor ... Sevdiğim hiçbir şey yok orda .. Bir ceviz var onda da bu ara diş tedavisi görüyorum bir yiyorum sahura kadar ağrı sonra... : (
yani zaten benim kilomda ekmek yememek olmuyor... Mesela 65 lerde belki karatay yapabilirim ama şimdi zor.. Nedir kazancım ? Ketentohumuna ve limonlu suya alıştım...
nasıl bısey o ketentohumu ve lımon nasıl yenıyo ve ne ıse yarıyomus :44::44::44::44: