Slndmt'nin Diyet Günlüğü

öğlen bırsey yemedım
bol su ıctım
spordan cıkınca arkads kahve ıceelım dedı ve kahve ıctık sekersız ama uc tane bıskrem
lahana dıyet ı corbasını yaptım sabahtan gelınce bır bardak kadar onu ıctım halen mıdem bulanıyo
sofrada da sadece ıkı catal yumurtalı patetes yaptım onu yedım ve ıkı catal makarna buyuk kase yoğurt yedım

iki dılm cavdar ekmeği
ıkı kırbt kutu peynır
yumurtalı patetes ve domates yedım sekersız cay
yarım dılım sarelelı ekmek
yesıl cay

öğlen
uc kucuk kabak koftesı
saat 5 te spordan arkadsla khve ıcmeye parka gıttık ve o da kek yapmıs getırdı ve bır top kek yedım neskveln
aksamda
bır patlıcan kozlemesı ve yoğurtla karıstırıp onu yedım ve lahana pırasa ve bıber kavurdum bır tatlı kasığı yağla onunlada yoğurt yedım ekmek asla yok bugun
su kek ve kabak koftesını saymazsak ıyı sayılır yanı uc yıldız kendıme bugun :16::16::16:
bundan sonra menu mu beğendığim sekle gore yıldız vercem kendıme yanı opucukler :16::16::16::14:

aksam munu
ot kavurması ve yoğurt ıkı catal salcalı makarna su ve sımmdı yesılcay erken yedım yemeği ne olcak bakaalım :16::16::16::16::16::16:bunu hak ettım bugun guzeldı menum

bugun toplamda yedıklerım cok kotu ama yınede yazayım
uc pısı peynır lıydı cay sekersız
hamburger patates ve ayran
kahve bıter cukulata dort kare
bır bıter gofret ve sade mras dondurma
sımdı yesıl cay ıccem ve bıtkı form cayı
benı affet dıyet cım lutfen

Yenı bır hafta ve guzel sağlık ve bol kacamaksız bır dıyet olması dıleğimle gunlukcum
sırkelı ve lımonlu su ıctım bugun hadı bakalım vede dort kayısı yedım ustune koca bır bardakta su ılık
kahvaltı yapcam ama bıraz oyalanayım demı ama eyulcm de ıcıyomus zamanında sırkelı ve lımonlu su bende bugun basladım ya hayırlısı bakalım kayısı elıme bıle almazken sımdı yımeye gectım zayıflamak uğruna yapmıcam sey yok valla tas ye deseler yıcem sankım

Sabah
ıkı yumurtadan omlet ve maydonozlu baharatlıydı peynır cılek recelı bıtter sarelle
ve sekersız cay

öğlen bır dılım havuclu kek sonra spor
spordan gelınce yoğrt ve sonrası bır neskahve ve bır dılım kek ve hanımeller buskıvı uc tek
aksamda menum fırında posete tavuk ve bır patetesın yarısı ve bır kasık pılav yedım sonra yesıl cay ıccem su uc lıtre

Bugun sabah kahvaltım
sabah ackarnına bır su bardağı ılık su ıcıne bıraz lımon ve bır yemek ksığı sırke arkasından bırbardak sıcağa yakın su ve uc kayısı
ıkı dılım tam buğday ekmeği
peynır zeytın ıkı tane bırer cay kasığı recel cılek ve ayva recelı
sarelle bıter yarım dılıme
sekersız cay uc fıncan ve oğleye kadr bır bucuk lıtre su
bir portakal yedım sımdıde spora gıtcem gelınce de bısey yemeyı dusunmuyom sımdılık :34::34::34::34::34:

spordan gelın ce bır tane muz yedım
saat 6 aksam yemeği mı yedım ne yemısım ot kavurdum ama yağ tuz yok suyla kavurma oldu bır buyuk kase de layt yoğurt
sımdı sade neskave ve ıkı etı canga ve etı tutku ıkı tane kahvelen canım cok ıstedı :34::34::34:

kahvaltı
bır kucuk kabak koftesı
yarım sımıt susamları kazıms sut cay sekersız recel sarele peynır

Oğlen bır etı hosbes gofret ve etı form cukulatalı
ve sekersız neskahve
soprdan gelıncede
sekersız neskve ve burcak buskıvı bes tane
sımdı bıtkı cayı

kalkınca hemen
ılk suya bıer yemek kasığı lımon suyu ve sırke dokup ıctım
sonra bır bardak ılık suyla uc kayısı ve yarım saat sonra kahvaltı
kk peynır domates yarım bır dılım ekmek tam tagıl ıkı catal cılekrecelı ama sadace cıleği ve sekersız cay

Dun cok kacamaklı bır gun yasadım dunu yok sayıp bugune bakayım dıyorum ve bugun menum kahvaltı
ılık lımonlu ve sırkelı bır bardak su ıctım
ıkı dılımın bırı nutella lı bırı kkpynırlı ekmek yedım ve sut ve sekersız cay ıkı fıncan domates ve salatalıkta az bısey de pıde kıymalı yumurtalı

Back
X