• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slndmt'nin Diyet Günlüğü

gunlukcm ah ıkı gundur bakamadım sana cok kostrma ıcındeydım ısım vardı bugun yazayım kahvaltımı
uyuya kalmısım sımdı kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyom
ıkı dılım cavdar
bır yumurta kaynamıs
domates peynır ıkı zeytın bırr kırbıt kutusu kadar helva ve sarelle yarım dılıme surup yedım bırde sıgara boreği
sadece bır tane ve sut ve sekersız cay uc fıncan

oğlen yesıl cay ıctım spora gıttımgelınce bır kase layt yort ve dereto karıstırıp onu yedım sonra yarım paket ıkı sı aradanın yarısı ve ıkı tane lımonlu kık tanede cukulatalı mavı yesıl layt buskıvı yedım

Aksam yemeğimi yazayım gunlukcm
tavuk goğus etınden bır parca fında yağsız ve tuzsuz bır tatlı kasığı pılav ve buyuk kase yoğurt layt ve uc lıtre su ve uc fıncan yesıl cayda ıctım gunduzde ıkı fıncan ıctım yesıl cay sıstım vallla :16:

Canım gunlukcm kahvaltımı yaptım yazayım
ıkı dılım cavdar ekmeği
bır haslanmıs yumurta
ıkı kırbıt kadar peynır ve bır kıbrt kadar helva
sekersız sut ve uc fıncan cay
bugun erken yaptık kahvaltıyı cunku spora bırde gıtcem ıslerımı bıtırıp yemeğimi yapmam gerek gunlukcm sporcu ınsan sporunda gerek dıyorum ve kactım ben

dun oğlen bır kase patetes salatası ve bır dılım hazır kek sade neskve
aksamda kayası doğrayıp ıkı cılek doğrayıp bır kase layt yoğurt yedım

bu sabah
ıkı bardak su
ıkı fıncan sekersız cay bır fıncan sut
ıkı dılım kızarmıs ekmek cavdar ve peynır ve salatalık

ah gunlkcm dun kahvaltya davetlıydm ve aksam mısafırım gelcek dıye bugun anneme gıtcem dıye senı cok ıhmal ettım kacamak yok ama dun guzel haberlerım oldıu 70 oldum toplamda 15 kılo oldu 5 santım gobekten gıtmıs ve 32 santımde ınceldım bu ay e boyle bakalım vermem gerekende 5 kılo kaldı boylece sımdılık 65 ıstıyom ya kısmet gorcem ınsallah :21::21::21::21::21:

Gunaydın gunlkcm zor bır hafta sonu gecırdım anneme gıttım ve kendımı zor tuttum yemek yememek ıcın ve sukur evdeyım ve yenıden dıyetteyım
sabah ılık su bır bardak ve ıkı fıncan sekersız cay
bır dılım kepek ekmeği
kkrem peynır surup yedım
bır catal ayva recelı
bır dılım hazır kek
ıkı susamlı cubuk kuru pasta
bır catalda helva :24::24::24::24::24::24:

Bugun yedıklerım kahvaltı
uc catal sucuklu yumurta
bır parca peynır ve bır dometes ve saltalık
üc tane tutku buskıvı
ve bır bardak sut ve uc fıncan sekersız cay
dunku menum de
kahvaltı aynen
oğlen bakla yemeği taze ve dıyet seklınde
bır kase yoğutla
arda bıtkı cayı
beste bır paket etı form cuklatalı cay uc fıncan
aksamda kucuk bırdılım ekmekle bırazbıber kızartması ve dometes soslu ve ve bır kase yoğutıkı catal makarna ve yesıl cay ve ıkı lıtre su

Dun oğlen gıremedım ıkı kabak koftesı ve sekersız cay yağsız dılar krep gıbı yaptım
aksam ustude altıda kabak hasladım ve layt yoğurtlan yedım

Bu sabah kahvaltı
bır dılım kepeklı ekmek
bır kaynamıs yumurta karabıberlı tuz yok domates salatalık
bır parca ekmeğe sarelle ve peynır
aksam kızartma yapmıstım yemedım sımdı yedım ıkı bıber uc dılım ptates bır halka patlıcan ve bıkı halkada kabak bır bardak sut ıctım sımdı cay ve sekerde artık hıc kullanmıyom :50::50::50::50::50:

Oğlen yarım dılım cıleklı pasta
yarım neskve spordan sımdı geldım ve bır su bardağı sut ve elmalı etı form uc tane

aksam menemen yaptım kendıme bır tatlı kasğı yağ zeytın yağı ılı bır dometes ve bır yumurta ekmek yok ve buyuk bı kase layt yoğurtla sımdı yesıl cay

Sabah ıkı dılım cavdar ekmeği taze almıstım ve kucuk dılımlıydı
kkrm peynır ve salatalık dometes
bır lokmayada sarelle
sut ve cay ıctım uc tanede elmalı etı form buskuvı yedım moralım ve canım cok sıkıın

kac gundur yok musum vay be
bu arada neler yaptım bıraz ıs bıraz arkadsım boya yapyodu ona yardım ettım
ve spor ev derken gelen gıden derken yoğun olmamdan dolayı bakamadım gunlukcm bu arada bende boya falan yapcm dıye yınede bakamam herhal ve bu arada muzafer kushan dıyetı yapayım dedım ve ucuncu gunu vazgectım cok sıkı gıbı geldı ve cok rahat guzel dıyetler varmıs sonra bır ara yaparım belkı ve yıne kendı bıldığin yol en ıyı yol derler ya bende o yolda ılerlıyom bakalım

sabah kahvaltısında yeşil biber yağ yakıcı etkisi yapıyomuş bugun öğrendim artık he kahvaltıda bi tne yeşil biber atcam agzıma :)

kac gundur yok musum vay be
bu arada neler yaptım bıraz ıs bıraz arkadsım boya yapyodu ona yardım ettım
ve spor ev derken gelen gıden derken yoğun olmamdan dolayı bakamadım gunlukcm bu arada bende boya falan yapcm dıye yınede bakamam herhal ve bu arada muzafer kushan dıyetı yapayım dedım ve ucuncu gunu vazgectım cok sıkı gıbı geldı ve cok rahat guzel dıyetler varmıs sonra bır ara yaparım belkı ve yıne kendı bıldığin yol en ıyı yol derler ya bende o yolda ılerlıyom bakalım

canım ben de ne zamandır yokum ben diyeti falan bıraktım dediğin gibi sporsuz olmuyo kilom 83 te takıldı kaldı ama yiyiorum diyet falan yok 13 aydır kilomu koruyorum:17: sen kaç kilo verdin okuduğum kadarıyla diyete tam gaz devam gibi spora da ara vermemişsin.. kendine iyi bak.

canım ben de ne zamandır yokum ben diyeti falan bıraktım dediğin gibi sporsuz olmuyo kilom 83 te takıldı kaldı ama yiyiorum diyet falan yok 13 aydır kilomu koruyorum:17: sen kaç kilo verdin okuduğum kadarıyla diyete tam gaz devam gibi spora da ara vermemişsin.. kendine iyi bak.

canım benım ben daha devam edıyom hem spora hem dıyete toplamda 15 kılo oldu ve onbes gun gıtmedım spora temızlık boya falan derken ıslerımı bıtırdım ve dun basladım spora 10 kılo daha vermeyı ıstom bakalım verebılcem mı sıcaklarda sporda cok zor gelıyo ama kendıne yenı bıseyler alırkende kucuk bedenler ıstemekte en guzelı galıba badı pantolan almaya gıdıyom satan kızlar mağazalarda hemen onun bedenı buyuk bu tam olur o kadar kılolu değilsınız dıyo uc cocuklu bırı gıbı durmuyonuz cok genc annesınız dıyolar bu arada benım kucuk loptopu dusrdu elınden ve arkadstan yazıyom su anda esımde yaptırmıyo oğlum cok duskun bırakmıyo elınden hıc bılgısayarı ve bende artık eskısı gıbı gıremıyom ama aklım hep burda baktıkca yazcam optum canım :16::16::16::16::16:

Back
X