Slowakya

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızlarr aranızda slowakyada yasayan varmı yada oraları bılen??

slowaklar ve slowakya hakkında neler bılıyorsunuz yada neler düsünüyorsunuz??

babamın ısı nedenıyle bir sürelıgıne (ne kadar oldugu bellı degıl) oraya tasıncagımızı ögrendım dün gece.. saskınım.. 21 yasındayım ve bekar oldugum ıcın ve tabıkıde aılemle yasadıgım ıcın bende onlarla gıdıyorum mecburen..

ve konustukları dıl nedır?? yugoslavcamı?

Slovakça konusulur Slovanya'da...
Slovakça, Çekçe, Lehçe ve Sorb dili ile birlikte Slav Dilleri'nin batı kolunu oluşturan bir dildir. Çekçe ile çok benzerdir ve tarihi münasebetleri sebebiyle iki dilden birini bilen insanlar kolaylıkla anlaşabilir.

Slovakça, Çekçe, Lehçe ve Sorb dili ile birlikte Slav Dilleri'nin batı kolunu oluşturan bir dildir. Çekçe ile çok benzerdir ve tarihi münasebetleri sebebiyle iki dilden birini bilen insanlar kolaylıkla anlaşabilir.

slovanya degıl slovakya bu dedıgım ülkenın adı :1:

slovanya bambaska bır ülke sanırım dılıde farklı..

slovanya degıl slovakya bu dedıgım ülkenın adı :1:

slovanya bambaska bır ülke sanırım dılıde farklı..

Slovenya cok kücük bir ülke..... Ama konum olarak güzel bir yerde....

Komsu ülkelerini cok seviyorum:16::16:Hirvatistan , Italya :ssz::ssz:

Insanlarida bildigim kadar sicaklar :1::1:

Tasinmak cok zor birde baska bir ulkeye benim basimada geldi ve inanki 6 senedir alisamadim hala! :( insanlar farkli dili farkli ortami farkli baya zaman gecicek alisman icin

Back
X