Sma hastalığı yüzünden oğlumu kaybettim ve tüp bebeğe baslıyacakken adet gecikmesi şüpheli test böyle olan var mı testi?

Başınız sağolsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza bebeklerinizi alacağınız günleri görürsünüz.

Başınız sağolsun. İnşallah sağlıcakla kucağınıza bebeklerinizi alacağınız günleri görürsünüz.
Rabbim hakkıyla tamamıyla isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla tez zamanda nasip etsin yer gök dünya üzerine dönüyor duacımız olalım böyle hep birbirimize

Amin teşekkür ederim.

Diğer mesaj için, dediğim gibi herkese empati ile yaklaşmaya çalışıyorum. Gördüğüme göre yorum yaparım, içindeki asıl niyeti karşıdaki kişiyi ilgilendirir..

Hayır ben ruh hastası değilim ama sen bencilsin. Smalı yavrumu toprağa verende hala tedbirsiz kocamla ilişkiler yaşayıp şüphelenip test atanda ben değilim. Sperm olmadan nasıl Allah verecek hemen şu kaderciliği oynamayın Meryem anamısın! Tedbir almışmış, o yüzden mi test yapıp attın , şüphelendin? İstediğin yere havale et benim vicdanım rahat yaptığın yanlışta sırtını sıvazlarsam asıl vicdansız olurdum.
Yanında değildim, yerinde de olmak istemezdim yaşadıkların çok zor. Umarım sağlıklı yavrun olur aynı acıları tekrar yaşamazsın ve herşey yolunda gider bu defa. Yaşadığın olaya üzgünüm ama postun için hala tutumum düşüncelerim aynı, gerekirse yoğurdu üfleyerek yemelisin ki tekrar canın yanmasın. Hakaretinide vicdan manipülasyonlarınıda sana iade ediyorum.
Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…