Gebeliğe Hazırlık SMA tarama testi hk.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebekedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
1.510
2.038
133
Bu evlilik oncesi zorunlu hale getirilen testi biz bebek oncesi yaptırmakjistiyoruz ama kime ne sorduysam cevap alamadım googlda da bulamadım hastane veya sağlik ocağı fark ediyormu evliyim bebek dusünuyoruz ve bu testi yaptirmak istiyorum ne kadar ucretle nerde yaptirabilirim bilgisi olan arkadaşlar yazarmisınız

Zorunluluk haline getirilmesi düşünülüyor diye duydum ben. Henüz zorunluluk haline getirilmedi. O yüzden kimse cevap veremiyor internette çıkmıyor

Gen laboratuvarları var ücretli bir şekilde yapiyorlar ama bildiğim kadarıyla artık hamileyken bunu da tariyorlar eğer böyle bir bebekse size bilgi veriyolar.

Bu ayın 20 sinde zorunlu olacakmış. Bence zorunlu olduğu için ücretsiz yapılır. Biraz daha beklemek lazım her şey bir anda olmuyor bu ay sonunda olur inşallah. Yeni doğan bebeklere de bu test yapılacakmış.

Bu ayın 20 sinde zorunlu olacakmış. Bence zorunlu olduğu için ücretsiz yapılır. Biraz daha beklemek lazım her şey bir anda olmuyor bu ay sonunda olur inşallah. Yeni doğan bebeklere de bu test yapılacakmış.
Yapilsın tabiiki yazık onca bebeğe aileye işte bende baslamadan testini yaptırsam diyordum insallah bulurummm

Gen laboratuvarları var ücretli bir şekilde yapiyorlar ama bildiğim kadarıyla artık hamileyken bunu da tariyorlar eğer böyle bir bebekse size bilgi veriyolar.
Bi sorayım laboratuvarlara oncesinde yaptirabilirsem harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…