Okudumm, Allah dualarimizi kabul etsin insallah. Size ve dileyen herkese hayirli saglikli hamilelikler gecirip evlatlarinizi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ❣Benim duam: Bir gebelik geçirdim nasip olmadı rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallahokuyan herkesten allah razı olsun ❤
Allah razı olsun canım benim amin dileyen hermese inşallahOkudumm, Allah dualarimizi kabul etsin insallah. Size ve dileyen herkese hayirli saglikli hamilelikler gecirip evlatlarinizi saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ❣
Okudum canım benhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Benim duam: ( Melek ) rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallahokuyan herkesten allah razı olsun ❤
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
melek arkadaşımız için okudum Rabbim kabul eylesinhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Benim duam: ( Melek ) rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallahokuyan herkesten allah razı olsun ❤
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Rabbim kabul eylesin.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
Allah razı olsun canım benim allah kabul etsin inşallah ❤melek arkadaşımız için okudum Rabbim kabul eylesin
hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Rabbim kabul eylesin.
İsimlerine okuyormusun canim?Cnm okudum ama kime okuyorum kimdeyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?