🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla karıştırıyorum kusura bakmayın..4. Kısiye okuyucam bitince yazarım

Toplamda 3 defa okudum. Kaç olması lazım size yetişmem için..
Tamam canim sıradaki kişiden devam et inşallah sen şimdi.
Benim duam: ( Melek ) rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallah okuyan herkesten Evva arkadaşımıza

Tamam canim sıradaki kişiden devam et inşallah sen şimdi.
Benim duam: ( Melek ) rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallah okuyan herkesten Allah razı olsun Evva arkadaşımıza okuyacaksın duası bu
namaste21

H M Sizin için ojudum.Allah kalbinizden geçen dileğinizi kabul oldu sevinci yaşatsın.Amin

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Benim duam: ( Melek ) rabbim önce isteyen herkese banada sağlıklı bir gebelik geçirmek ve evladıma kavuşmayı nasip etsin inşallah okuyan herkesten allah razı olsun
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Evva sizin için okudum.Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı ve evladınızın sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.Amin

Evva sizin için okudum.Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı ve evladınızın sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.Amin
Allah razı olsun ağzına sağlık inşallah tüm isteyenlere

Duasi,YA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle. Umut_2019
Sıradaki arkadaşımız.

arkaşımız için okudum Rabbim kabul eylesin

Umut_2019 Sizin için okudum.Allah kabul etsin.Hakkınızda hayırlıların en güzeli olsun inşAllah..Amin

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Duasi YA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Rabbim kabul eylesin.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Okudum bende Allah kabul etsinn

Reactions: H M
hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Duasi YA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Rabbim kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…