Tamam canim sıradaki kişiden devam et inşallah sen şimdi.Toplamda 3 defa okudum. Kaç olması lazım size yetişmem için..
Galiba 4. Sizsiniz .Size okuyacağım isminiz neydi acabaİsimlerine okuyormusun canim?
Canim sen yukarda yazdığım kişinin duası ismi ona oku bana okuma ben okurumGaliba 4. Sizsiniz .Size okuyacağım isminiz neydi acaba
Yok olmaz hak geçsin istemiyorum.Ben birazdan size ve melek hanıma okur ,okudum diye mesaj atarım inşAllah
Allah razı olsun cümlemize aminH M Sizin için ojudum.Allah kalbinizden geçen dileğinizi kabul oldu sevinci yaşatsın.Amin
Allah razı olsun ağzına sağlık inşallah tüm isteyenlereEvva sizin için okudum.Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı ve evladınızın sağlıkla büyüyüp hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.Amin
Kendim için okudumDuasi,YA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle. Umut_2019
Sıradaki arkadaşımız.
arkaşımız için okudum Rabbim kabul eylesinDuasi,YA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle. Umut_2019
Sıradaki arkadaşımız.
Okudum bende Allah kabul etsinnhasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
DuasiYA RABBİ MESUDE KIZI SAHIRE GÖKÇE KULUNA HIDAYET VER. BORÇLARINI tez zamanda bitirmeyi nasip eyle devam eden davasında hayırlı sonuçlar almayı ve alacaklarını tahsil etmeyi nasip eyle
Magnifiaque
Luluuu94
namaste21
Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?