- 7 Ocak 2022
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi merhabaablacim
-
doktor bugün zaten alamayız haftanın belli günleri alınıyor dedi ama ben gizlilik hakkında bişeyler sorarken çıkışmaya başladı beni ilgilendirmez ben alırım sonrasına bakmam deyince korktum.Hem doktora gidip hem de önerdiği tedaviyi yaptırmıyorsun? Doktor çıkışmakta haklı gibi
Ayrıca çıkan sonuçlar e nabız üzerinden sana açılır sadece, ailene gitmez. O da ne alaka çözemedim
Ailenden ve gelecekti eşinden bukadar çekiniyor musun? Tek sorun bu mu yani
evet? bu kadar garip olan neAilenden ve gelecekti eşinden bukadar çekiniyor musun? Tek sorun bu mu yani?
Gelecekti eşinden madem bukadar çekiniyosun neden bekaretini kaybettin? Kendin gibi evlilikten önce cinsel ilişkiyi normal bulan birini bulursun olur biter?evet? bu kadar garip olan ne
En kötü ihtimal ailen kimliğini alıp hastaneye gidebilir en son raporu istiyorum fln diyebilir tabii. Her şey olabilir. Ailenin senden ne kadar şüphelendiğine bağlı. Boşuna çekinmiyorsundur diye düşünüyorumdoktor bugün zaten alamayız haftanın belli günleri alınıyor dedi ama ben gizlilik hakkında bişeyler sorarken çıkışmaya başladı beni ilgilendirmez ben alırım sonrasına bakmam deyince korktum.
ben bekaretimin hesabını size verecek değilim. ayrıca bilmesinden korktugum kisi ilerdeki esim değil ailem. cevap aradığımız bir soruyu buraya yazdık konunun dışına neden çıkarsınız anlamıyorum.Gelecekti eşinden madem bukadar çekiniyosun neden bekaretini kaybettin? Kendin gibi evlilikten önce cinsel ilişkiyi normal bulan birini bulursun olur biter?
Ailenin bunu öğrenmesi pek olası değil bence sana mesaj gelirse gelir siğil varsa hpv olabilir genelde zararsız oluyorlar ama yine de şakaya gelmez yaptır ben de bu sene hpv16 çıktı tehlikeli cinsten o siğil yapmadığı için tesadüf öğrendim takibini yap hiçbir şey sağlıktan önemli değilablalarım merhaba ben 25 yaşındayım ama bakire değilim genital bölgemeki siğil için kadın doğum uzmanına göründüm ve smear alalım dedi. bende ona ailem bilmemeli diyince bana çıkışmaya başladı bende aldırmadım testi. yaptırsam ailem bunu görür mü onlara bilgi gider mi? smear sonucu kötü de çıksa bilgi verilir mi, ilerde evlilik için sorun olur mu? teşekkür ederim.
ablalarım merhaba ben 25 yaşındayım ama bakire değilim genital bölgemeki siğil için kadın doğum uzmanına göründüm ve smear alalım dedi. bende ona ailem bilmemeli diyince bana çıkışmaya başladı bende aldırmadım testi. yaptırsam ailem bunu görür mü onlara bilgi gider mi? smear sonucu kötü de çıksa bilgi verilir mi, ilerde evlilik için sorun olur mu? teşekkür ederim.
sen doktorun dediğini yap bence allah korusun o smear istemesinin sebebi bişeyden şüphelenmiştir ondan istemiştir ailene de bişey gitmez ama biran önce doktora git tekrar ve o testi ol zaten sadece doktor söylüyor sonucu sistemde bile görünmüyor smear testi rahminde bi sorun olup olmadığını çıkarır senin bakireliğinle ilgili bişey yazmaz yani ama smear testinin nasıl alındığını biliyorlarsa o sıkıntı olabilir ama şuan en önemli şey senin sağlığınablalarım merhaba ben 25 yaşındayım ama bakire değilim genital bölgemeki siğil için kadın doğum uzmanına göründüm ve smear alalım dedi. bende ona ailem bilmemeli diyince bana çıkışmaya başladı bende aldırmadım testi. yaptırsam ailem bunu görür mü onlara bilgi gider mi? smear sonucu kötü de çıksa bilgi verilir mi, ilerde evlilik için sorun olur mu? teşekkür ederim.
Merhaba. Hiçbir sorun olmasa bile cinsel ilişki yaşamış olan tüm kadınlar rahim ağzı kanseri taraması için yılda 1 defa smear testi verirler. Sende genital siğil varsa smear vermen iyi olur, hpvnin de türleri var bildiğim kadarıyla bazıları daha riskli, bazıları değil. Tedavi olarak doktorunla sonuçlara göre karar verirsiniz ama ertelememeni öneririm. Devlet hastanelerinde bazılarında 2 haftada bazılarında 1 ayda çıkıyor sonuçlar. Hastaneden hastaneye değişmekle birlikte özel hastanede en son yaptırdıgımda 1 hafta içinde sonuç aldım. İstersen özel bir hastaneye de gidebilirsin. Sağlık herşeyden önemli ihmal etme lütfen daha yaşın çok gençablalarım merhaba ben 25 yaşındayım ama bakire değilim genital bölgemeki siğil için kadın doğum uzmanına göründüm ve smear alalım dedi. bende ona ailem bilmemeli diyince bana çıkışmaya başladı bende aldırmadım testi. yaptırsam ailem bunu görür mü onlara bilgi gider mi? smear sonucu kötü de çıksa bilgi verilir mi, ilerde evlilik için sorun olur mu? teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?