• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear Testi Yorumlama

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.523
548
27
Kızlar hastanede smear testi yaptırmıştım.
Fakat sonucu henüz doktora gösteremedim.
Anlayan biri var mı? Fotoğrafını ekliyorum.

PAP SMEAR TESTİ SONUCU: İnflamasyon Bulguları

Screenshot_20190209-111345.webp

Sonucum bu kızlar. Sayın Doktorum sizde bakar mısınız? ProfDrBulentTiras ProfDrBulentTiras

Ben anlamıyorum da üzerinde bilmedigim kelimeleri netten yazıp bakıyorum ne diyor diye :KK53:
Ahahahah bende araştırdım ama herkes başka birşey demiş :D biri tedavi gerekmiyor demiş diğeri tedavi olmazsanız büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz demiş. Anlayamadım kuzum :)

Ahahahah bende araştırdım ama herkes başka birşey demiş :KK70: biri tedavi gerekmiyor demiş diğeri tedavi olmazsanız büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz demiş. Anlayamadım kuzum :)
Evet nette bilgiler yanıltıyor bazen ama terim isimleri aşağı yukarı doğru çıkıyor

Sonucunuz temiz.Enfeksiyon var sadece.Bende de bu cikmisti.Akinti ve enfeksiyon.
Peki çok zararlı bir enfeksiyon mu? Hani rahime,yumurtalıklara,tüplere falan zarar verir mi? Ve siz nasıl tedavi olmuştunuz? Çok teşekkür ederim.

Peki çok zararlı bir enfeksiyon mu? Hani rahime,yumurtalıklara,tüplere falan zarar verir mi? Ve siz nasıl tedavi olmuştunuz? Çok teşekkür ederim.

Muhtemelen fitil ve antibiyotik verir.Benim ufak bir yara vardi.Onun icin yapilmisti ve antibitotik tedavisi uygulandi.Tedavi edilmezse idrar yolu enfeksiyonunun bile zarari var tabi..Siz neden vermistiniz smear? Rutin muayene icin mi ?

Muhtemelen fitil ve antibiyotik verir.Benim ufak bir yara vardi.Onun icin yapilmisti ve antibitotik tedavisi uygulandi.Tedavi edilmezse idrar yolu enfeksiyonunun bile zarari var tabi..Siz neden vermistiniz smear? Rutin muayene icin mi ?
Evet genel muayene için. Sanırım pazartesi fitil ve antibiyotik yazar bana da. Gerçi verdiği bir fitil var ama bilemiyorum.

Belki de vermez tabi herhangi bir sprun yok cunku l en azindan temiz cikmis sonuc.
Aynen öyle.
Bana zaten akıntın devam ediyor mu dedi hayır dedim,fitili kullanmaya gerek bile yok dedi.
Yorumunuz için teşekkür ederim tekrardan.

Back
X