Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde yaptıysanız 1 ay sürer sonuç çıkmasıSmear testi yaptıran var mı kaç günde sonuç çıktı ben bugün yaptırdım
Smear testi yaptıran var mı kaç günde sonuç çıktı ben bugün yaptırdım
Evet bugün devlette yaptırdım teşekkür ederimDevlet hastanesinde yaptıysanız 1 ay sürer sonuç çıkması
Banada 1 ay denildi bugün devlette yaptırdımBen devlette yaptırdım 25 günde çıktı sonuç doktor 1 ayda çıkar demişti![]()
Devlet Hastanesi'ne kadın doğuma gittim smear testi yaptırdın mı dedi hayır deyince yapmak istediBen yıllardır özelde yaptiriyorum, bir haftada çıkmış oluyor en geç
Bir ay oldu sonuç bekliyorum mesaj gelir dendi ama yok hehuzSmear testi yaptıran var mı kaç günde sonuç çıktı ben bugün yaptırdım
İyi yapmışsınız, senede bir öneriliyor ben de yıllardır yıllık olarak baktiriyorumDevlet Hastanesi'ne kadın doğuma gittim smear testi yaptırdın mı dedi hayır deyince yapmak istedi
E nabızdan patoloji sonuçlarına gidin orda vardırBir ay oldu sonuç bekliyorum mesaj gelir dendi ama yok hehuz
Ne cikti sonucunDevlet hastanesinde yaptırdım geçen hafta, 3 günde çıktı sonucu
Smear ve hpv için test vermistimNe cikti sonucun