• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Smile Kurabiye :) - Minik Kuşum Sponsorluğunda

elinize sağlık :) sarı gıda boyası kullanmışsınız ama rengi kahverengi olmuş neden ki acaba

Balböceği ellerine sağlık , başarılar :KK66:
Teşekkürler :KK53:
elinize sağlık :) sarı gıda boyası kullanmışsınız ama rengi kahverengi olmuş neden ki acaba
Yoğururken tarçından dolayı kahve pişirince kıvamını tutturursan sarı renk oluyor canım, ben renginden dolayı piştiğini anlamadım biraz fazla kızardı bisküvi gibi kıtır kıtır oldu :KK53: o yüzden rengi koyuldu ee hem benim tablet kamerası güzel değil ondan canım böyle oldu:KK53: ama sapsarı iken çok hoş gözüküyor :kk77:

gülümseten bir kurabiye olmuş
elinize sağlık

başarılar dilerim
Çok teşekkürler

Eki Görüntüle 1364525
Eki Görüntüle 1364526
Merhaba hatunlar:KK24:
Minnoşlara gülen yüz kurabiyelerim karşınızda :KK52:
Son anda karar verdiğim kurabiyemi inşallah sizde beğenirsiniz :D:D:D

Malzemeler:

1yumurta
1kabartma tozu
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı buğday nişastası
100gr margarin
1tatlı kaşığı tarçın
1çay kaşığı sarı gıda boyası
Alabildiği kadar un
Bitter çikolata

Eki Görüntüle 1364524

Yapılışı:

Yumurta , pudra şekeri , buğday nişastasını ve eritilmiş margarini bir kaba alıp iyice karıştırıyoruz.

Eki Görüntüle 1364528

Diğer malzemeleri de ekleyip sert kıvama geleseye kadar hamuru yoğuruyoruz.

Eki Görüntüle 1364551

Hamurları top haline getirip oklavayla inceltiyoruz, bardak ile yuvarlak şekil verip , yağlanmış tepsiye kurabiyeleri dizip fırına veriyoruz. Bitter çikolatayı eritip göz ağız yaptıktan sonra yenmeye hazırdır:kk77: Afiyet olsun, ben biraz fazla pişirdim ama neyse :KK47: fotoğraflar için üzgünüm, Tabletten bu kadar oluyor :p

Eki Görüntüle 1364555 Eki Görüntüle 1364556 Eki Görüntüle 1364558 Eki Görüntüle 1364526 Eki Görüntüle 1364525
Başarılarr.. pek bir yahşi olmuşşş..

Ellerıne saglık cnm cok sırınler
Burdan bana bırsuru fıkır cıktı kızlarımla eglencelı vakıt gecırmek ıcın, bu suslemelerede bayılırlar emınım:) basarılar:KK68:

Ellerinize sağlık. Çok hoş. :) Başarılar diliyorum.
elinize sağlık çok tatlı duruyorlar :kk77:
Başarılarr.. pek bir yahşi olmuşşş..
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim:KK68:
Ellerıne saglık cnm cok sırınler
Burdan bana bırsuru fıkır cıktı kızlarımla eglencelı vakıt gecırmek ıcın, bu suslemelerede bayılırlar emınım:) basarılar:KK68:

Çok teşekkürler hatunlar :KK45: Elimden gelenin en iyisi olmadı ya neyse sağlık olsun :oops:

Back
X