😍Clearpink Test-Gebelik var mı yok mu? 🧐

Arkadaşlar merhaba,
Bugün dayanamadım ve test yaptırdım. Sizce değer düşük müdür?
Yine kimyasal mı olacak?
Adetim 2 gün gecikti.

Eklentiler

• E88B6711-21DC-4053-9567-0CE118523D07.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 293
Cok güzel deger inşalllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabim canım ultrasonda gördün mü yada ne zaman görceksin doktora
Amin canım inşallah
O gittiğim gün kese görünmezmiş bu yüzden
Doktor Cuma gel ultrasonla bakalım demişti ama sonra izin almamın daha kolay olduğu Pazartesi gününe karar kulduk. Nerden baksan bir hafta.

Hadi
Amin canım inşallah
O gittiğim gün kese görünmezmiş bu yüzden
Doktor Cuma gel ultrasonla bakalım demişti ama sonra izin almamın daha kolay olduğu Pazartesi gününe karar kulduk. Nerden baksan bir hafta.
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 4 kasımda kan verdim 15 gün sonra gel dedi görelim ultrasondan dedi haftaya cumaya denk geliyor erken gidebilirim sabırsızım

Fotografa göre olmus görunuyor insallah saglıkla ilerler, saglıkla kucagınıza alırsınız.
Sizce benim var mı. Clear Pink gebelik testi. Ama unuttum testi iki saat sonra böyle olmuş

Eklentiler

• IMG_20211117_180034.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20211117_180029.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 109
Sizce benim var mı. Clear Pink gebelik testi. Ama unuttum testi iki saat sonra böyle olmuş
Var görünüyor ama galiba testte ilk 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayin diyorlar. Tekrar deneyin ne zaman belirecek dikkat edin. Gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…