- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi unutkangelin
-
Ahhhhh kimyasal gebelikten korkuyorum. Sevinemiyorum, inanamıyorum.bence gebesin canım 2 farklı test , aynı sonuç
Ahhhhh kimyasal gebelikten korkuyorum. Sevinemiyorum, inanamıyorum.
1 hafta daha bekleyeceğim.
Teşekkür ederim.
Aminnnnnnnbol bol dua et kuzum rabbim bağışlasın sana kuzucuğunu
Cok güzel deger inşalllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabim canım ultrasonda gördün mü yada ne zaman görceksin doktoraKimse yorum yapmasa da ben ilerlememi görmek adına yazmaya devam ediyorum
İki gün sonra Beta
Teşekkür ederim.Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah
Amin canım inşallahCok güzel deger inşalllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabim canım ultrasonda gördün mü yada ne zaman görceksin doktora
Teşekkür ederim. Amin inşallah.maşallah canım çok güzel değerlerin sağlıkla al kucağına inşallah
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 4 kasımda kan verdim 15 gün sonra gel dedi görelim ultrasondan dedi haftaya cumaya denk geliyor erken gidebilirim sabırsızımAmin canım inşallah
O gittiğim gün kese görünmezmiş bu yüzden
Doktor Cuma gel ultrasonla bakalım demişti ama sonra izin almamın daha kolay olduğu Pazartesi gününe karar kulduk. Nerden baksan bir hafta.
Size de hayırlı olsun.Hadi
Hadi hayırlısı inşallah canım bende 4 kasımda kan verdim 15 gün sonra gel dedi görelim ultrasondan dedi haftaya cumaya denk geliyor erken gidebilirim sabırsızım
Amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin . Sağlıkla dünyaya gelsin bebişlerimiz :)Size de hayırlı olsun.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Mrb soArkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısınız?
Arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısınız?
Hamileyim canım. 6 haftalık olduk.Mrb so
Mrb,Sonn durumunuz nedir acaba
Ayy cok guzeelllHamileyim canım. 6 haftalık olduk.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Ayy cok guzeelllhayırla saglikla al kucagina
Sizce benim var mı. Clear Pink gebelik testi. Ama unuttum testi iki saat sonra böyle olmuşFotografa göre olmus görunuyorinsallah saglıkla ilerler, saglıkla kucagınıza alırsınız.
Var görünüyor ama galiba testte ilk 10 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayin diyorlar. Tekrar deneyin ne zaman belirecek dikkat edin. Gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallahSizce benim var mı. Clear Pink gebelik testi. Ama unuttum testi iki saat sonra böyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?