Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Smyrna art tüp bebek merkezinde SGK'lı bir çalışan için tüp bebek kaç paraya mal oluyor? Ne kadarını SGK karşılıyor, bizim cebimizden kaç para çıkıyor? Bilen varmı? yardımcı olursanız sevinirim.
smyrna art tüp bebek merkezinde sgk'lı bir çalışan için tüp bebek kaç paraya mal oluyor? Ne kadarını sgk karşılıyor, bizim cebimizden kaç para çıkıyor? Bilen varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
canımm 7 milyarı geçti bizim ilaçlarla falan ssk sadece kontrole gittiğinde kan tahlili yapıyorlar ssk karşılıyo diğerleri sana ait ama benden sana tavsiye tedaviye sakın orada başlama
Neden sen memnun kalmadın mı canım? Hangi merkezi öneriyorsun, ben oraya gittim klomen verdiler 2 ay kullandım ama sonuç yok. Aşılama yaptırmadan direk tüp bebek mi yaptırsam bilmiyorum. 32 yaşındayım ve zaman geçiyor.
Neden sen memnun kalmadın mı canım? Hangi merkezi öneriyorsun, ben oraya gittim klomen verdiler 2 ay kullandım ama sonuç yok. Aşılama yaptırmadan direk tüp bebek mi yaptırsam bilmiyorum. 32 yaşındayım ve zaman geçiyor.
izmir kent hastanesini tavsiye ediyorumm israel aruh bey herkes tarafından bilinen çok başarılı bi doktor bende dondurulmuşlarımla orada deniycemm ilk denemem smyrnada başarısız olduu hiç ilgi göstermiyolar smyrnada ama sen bilirsin arkadaşımmm