!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

çiğli kent hastanesine gidinn arkadaşlarr smyrnada bütün sonuçlar negatiff oluyoo paranız boşa gitmesin..

Arkadaşlar bugün transferin 12. günü ve test yaptırdım ve sonuç BETA-HCG:62 VE?
1.DR.UM HAMİLESİN DEDİ:)))))
2.SİZCE NE BİLEYİM İŞTE HAMİLEYİMDİR DİMİ:))) CEVAP YAZARSANIZ ÇOOOOK SEVİNECEĞİM....

tebrikler.smyrnada mı yaptırdın

Arkadaslar,

Dolasirken basligi gordum bir bakayim dedim.
Smyrnada olmaz kentte olur diye veya tam tersi diye bir sey yok.
Biz 8 senedir istiyoruz. Ben 3 tedavimi kentte oldum ama hamile kalamadim.
Gerci son dondurulmuslarla olanda hamile kaldim ama degerim 2 gun sonra dusmeye basladi.
Bu sure icinde o kadar cok arkadasim hamile kaldi ki... Cesitli yerler var. Kentte de kalan var, smyrnada da kalan var. Size onerim baslamadan once bazi testlerinizi yaptirin veya en azindan doktorunuzla konusun.
Ben en son olarak istanbula gittim konusmaya ve orada benden kromozom analizi istediler ve bende kromozom sorunu cikti. Ayrica bagisiklik testi yapildi o da yuksek cikti.
Kafanizi karistirmak istemiyorum ama daha sonra forumlarda hep deneyimli olanlardan bunu okudum. Onceden bazi seyleri yaptirin . Mesela kanda pihtilasma testi.. Var benim hamile kalip sonra kaybeden arkadaslarim . Sebep ne diye soruyorsunuz...Kanda pihtilasma var diyorlar. Bunu onceden bilseler ignesi var, caresi var.
Dedim ya kafa karistirmak degil amacim ama yazmadan da duramadim .

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.Evet Smynada yaptırdım.Yukarıda yazılanların hepsi kısmet Allah'ın dediği olur bence.İnşallah Allah her isteyenin gönlüne göre versin...

amin..hepimiz bunun için uğraşıyoruz sonuçta,allah isteyen herkese versin diyelim.

Biraz geç oldu ama inşallah yazılanları görürsünüz...Smyrna'da adam yerine bile koymuyorlar insanı...Benim sonucum negatif malesef...Umurlarında bile değilim Allah onları bildiği gibi yapsın...

Back
X