Snapte sürekli arkadaşlarını paylaşıyor

supergirl123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
45
17
3
29
Sevgilim snapchatte kız arkadaşlarının resmini çekip atmayı çok sever, neden bilmiyorum. Karşısında oturuyor mesela kızı çekmiş atmış hikaye olarak. Anlık yani onlardan habersiz çektiği fotoğraflar oluyor genelde.Üstüne bişi yazmış soru işareti atmış vs şeklinde. Yazdığı şeyler de genelde geyik babında.pek rahatsız olmazdım şimdiye kadar geyik yapıyor eğleniyor diye ama bugün de gördüm bi bıkkınlık sıkıntı geldi niye atıyor diye.daha önce de bu konuda ona bir şey demedim hiç, sizce rahatsızlığımı dile getirmeli miyim ya da susmalı böyle devam mı etmeliyim? regl olcam bi de ondan mı acaba böyle sinir oldum şuan

Saf misin arkadasim boyle biriyle beraber olunurmu

Bizim okulda 13 yaşındaki çocuklar yapıyordu bi ara
Bana saçma geliyor yetişkinlerin abartması

Yaşlar 22. Valla bana da geliyorlar bi ne saçma sapan şeyi takıyorsun kızım bi napmaya çalışıyor bu diye her yorumu okuyorum önemli benim için çıkarımlar yapıyorum kafamda teşekkürler herkese

Habersiz cekmesi de ayri bi ilginc. Farkli farkli kizlarla takılıyorum her gün mesaji heralde

Kızların haberi yok mu yani bazılarından? Haberleri olsa kızarlar mı? Eğer kızacaklarını bildiği halde onların fotoğrafını çekip paylaşıyorsa uzak dur adamdan, sapık falan demektir çünkü.
Bu arada evet ben hep kızlarla takılırım görüntüsü vermeye çalışıyor. İlişkiniz pek ciddi değil sanırım..

Yok kızmazlar sevgilim gırgır şamata insanı biraz yani onu tanıdıkları için garipsemezler.
Ciddi derken? Yani evlilik falan konuşmadık daha hiç zaten ben erken olduğunu düşünüyorum böyle şeyler için ben de pek plancı bir insan değilim yani 5 yıl sonrasını planlamam kafamda

Peki o zaman normal bunlar, arkadaşları sorun etmiyormuş zaten..

Bir şey degılmıs bence o zaman yani
Sizinle fotograf falan koyuyorsa sızı saklamıyorsa deyım ben sorun etmezdım.
Populer kulturun olayları diyelim:)

Erkek arkadaşlarını neden çekmiyor ? Demek ki farklı bir maksadı var.
Olay sadece ortam veya arkadaş çekmekse buyursun erkek arkadaşlarını da çeksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…