- 23 Eylül 2016
- 45
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi supergirl123
-
Erkek arkadaşlarını neden çekmiyor ? Demek ki farklı bir maksadı var.
Olay sadece ortam veya arkadaş çekmekse buyursun erkek arkadaşlarını da çeksin.
Boyle bir sapığı ifşa etmek yerine napim die mi soruyorsun?
Aklı selim herkes bu herifin sapik oldugunu anlar.Güzel tavsiyeler geliyor burdan danışayım dedim
Onları da çekiyor ama tabi o beni rahatsız etmediği için söylemedim onu burda
O zaman doğrudan kızları çekiyorsun diye girme konuya. Kıskançlık olarak düşünür. Genel konuşup " insanları habersiz çekiyorsun, bence hoş değil, beni çekseler çok rahatsız olurdum" diyebilirsin.
Bence bu durum sana hafif bir sorun geliyorsa hiç bozma devam et tatlı tatlı da sorma evlen. Kafalar aynı
Hayır tabiki hatta evlenince bile buna devam etmesi gerektiğini söyle ona.Ne yapayım abartıp kavga çıkarıp sinirlerimi hoplatıp daha da mı bozayım psikolojimi sakince konuya girmek varken? :)
Yeni nesildr bi sknti var zaten biz onu farkettiksapıklıkla ne alakası var bunun bizim yaş grubumuzda aynı ortamda olunca çoğu kişi bu muhabbeti yapar sonradan görüldüğünde istenirse kaldırılır sanırım yorum yapan çoğu kişi snapchat kullanmıyor ve yaş farkından anlayamadı durumu. senin sorununa gelirsek ilişkinin başında bu tarz şeylere tepkini belli etmediysen ilerleyen zamanlarda sorun oluşturur bence bunlara takılan bi insansan içinden düşünmek yerine onunla konuş ki bilsin ona göre davransın
Hala abartip diyorsun ya anneleriniz sizleri nerede büyütüyor bu nasil bir mide sizin gibi kadinlari gördükçe tiksiniyorum.2 gun sonra birine musallat olup tecavüz eder vs vs o zaman da benim kocam yapmaz dersin
sapıklıkla ne alakası var bunun bizim yaş grubumuzda aynı ortamda olunca çoğu kişi bu muhabbeti yapar sonradan görüldüğünde istenirse kaldırılır sanırım yorum yapan çoğu kişi snapchat kullanmıyor ve yaş farkından anlayamadı durumu. senin sorununa gelirsek ilişkinin başında bu tarz şeylere tepkini belli etmediysen ilerleyen zamanlarda sorun oluşturur bence bunlara takılan bi insansan içinden düşünmek yerine onunla konuş ki bilsin ona göre davransın
sen yoğurt oldugun sürece daha çok cacık olur.Sizin ne benim anneme laf etmeye ne de sevgilime tecavüzcü demeye hakkınız var.
Tamam yorum yapın yanlış düşünüyorsun veya o çocuktan bi cacık olmaz diyin ama itamlarınıza dikkat edin lütfen.
sen yoğurt oldugun sürece daha çok cacık olur.
Hala abartip diyorsun ya anneleriniz sizleri nerede büyütüyor bu nasil bir mide sizin gibi kadinlari gördükçe tiksiniyorum.2 gun sonra birine musallat olup tecavüz eder vs vs o zaman da benim kocam yapmaz dersin
Yeni nesildr bi sknti var zaten biz onu farkettik
Sevgilim snapchatte kız arkadaşlarının resmini çekip atmayı çok sever, neden bilmiyorum. Karşısında oturuyor mesela kızı çekmiş atmış hikaye olarak. Anlık yani onlardan habersiz çektiği fotoğraflar oluyor genelde.Üstüne bişi yazmış soru işareti atmış vs şeklinde. Yazdığı şeyler de genelde geyik babında.pek rahatsız olmazdım şimdiye kadar geyik yapıyor eğleniyor diye ama bugün de gördüm bi bıkkınlık sıkıntı geldi niye atıyor diye.daha önce de bu konuda ona bir şey demedim hiç, sizce rahatsızlığımı dile getirmeli miyim ya da susmalı böyle devam mı etmeliyim? regl olcam bi de ondan mı acaba böyle sinir oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?