• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

hep boyle gıdersen cok ıyı olur lısten ıyı maşalahh:34:

plates guzel terletıyor benımde topım annemde cd de hep unutuyorum almayı:1:

ben bi ara yapıyordum ama bu toplu fln kısma gelince bırakmak zorunda kalmıştım bakalım yaz geldi artık en basitinden yürüşe fln giderim tabiki akşam üzeri biraz serinlikte..
bu arada protein ağırlıklı diyet yapanlar kesinlikle egzersz yapmaları gerekiyormuş bilginize..
ben ara ağünde karpuz yemek yerine 1 tane salatalık tükettim.daha az kalorili ..
birde kızlar misafirlikte veya misafir ağırlarken nasıl dvranıyorsunuz ..:26:

ben bi ara yapıyordum ama bu toplu fln kısma gelince bırakmak zorunda kalmıştım bakalım yaz geldi artık en basitinden yürüşe fln giderim tabiki akşam üzeri biraz serinlikte..
bu arada protein ağırlıklı diyet yapanlar kesinlikle egzersz yapmaları gerekiyormuş bilginize..
ben ara ağünde karpuz yemek yerine 1 tane salatalık tükettim.daha az kalorili ..
birde kızlar misafirlikte veya misafir ağırlarken nasıl dvranıyorsunuz ..:26:

bende bı ara yurudum ama su sıralar zaten yoruluyorum yuruyus fln yapamıyorum:1:

bana doktorum bol bol karpuz ve kavun ye dedı meyveden korkma zarar gelmez dedı:1::1::1:

yıyorum:1::1:mısafır varken de gıttıgımde de ama abartmadan:1:agırlı gı hafıf seyelre verıyorum sonrada doyuyorum:1:

bende bı ara yurudum ama su sıralar zaten yoruluyorum yuruyus fln yapamıyorum:1:

bana doktorum bol bol karpuz ve kavun ye dedı meyveden korkma zarar gelmez dedı:1::1::1:

yıyorum:1::1:mısafır varken de gıttıgımde de ama abartmadan:1:agırlı gı hafıf seyelre verıyorum sonrada doyuyorum:1:

ben soda çok içerim helede yaz geldi doktorlar çok tavsiye ediyor..
kavun karpuz tüketilmeli ama fazlası bence iyi değil kan şekerini aniden yükselten meyveler diye biliyorum ..
bu arada bugün başım ağrımadı:nazar: yeşil çaydan olabilirmi acaba en korktuğum şeydi ilk gün baş ağrısı şükürler olsun umarım hiç olmaz ve diyetime devam ederim...

ben soda çok içerim helede yaz geldi doktorlar çok tavsiye ediyor..
kavun karpuz tüketilmeli ama fazlası bence iyi değil kan şekerini aniden yükselten meyveler diye biliyorum ..
bu arada bugün başım ağrımadı:nazar: yeşil çaydan olabilirmi acaba en korktuğum şeydi ilk gün baş ağrısı şükürler olsun umarım hiç olmaz ve diyetime devam ederim...

maden suyu ıc dedı bana da meyvelı fln ıcme dedı...

e tabı abartmamak lazım meyve yerken 1 porsıyon ıdeal:1:

yesıl cayın rahatlatma ozellıgı oldugunu duydum bende suanda elmayla beraber ıcıyorum bakalım bugun detoks yapmaya calısıcam yarın kontrolum var

sabah;1 bardak kıraz sapı suyu
4/1 simit
1 parca yagszı peynırlı gozleme
peynır seytın domates salatalık

öğlen;yok

akşam;yarım pors bulgur pılavı
3 kasık et yemegı
salata

gunaydın buarada:3::3::3:

orlıc ın bugun asılaması yapılacak inşallah tutunur melegın dua beklıyor bızden...

sabah;1 bardak kıraz sapı suyu
4/1 simit
1 parca yagszı peynırlı gozleme
peynır seytın domates salatalık

öğlen;yok

akşam;yarım pors bulgur pılavı
3 kasık et yemegı
salata

süüüüpperr bi menü :46: de hatun nasıl dayanıon Allah aşkına çok az yemişin 597 kcal:27: :56:

05.06.2012 menüm

[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] İçli Köfte 1 ADET 200
[3] Çiğ Köfte 6 ADET 300
[4] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[5] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 132.5
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[7] Rosto Et (haşlanmış Patates ile) 1 PORSİYON 311
[8] Hurma 1 ADET 15
[9] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
Toplam : 1307.6 kal.
güya az yiyecektim ama kaçırdım yine ama dün eşimi de aldım normal tempoda 1saat 20 dk yürüdük akşam 150kcalini götürmüştür diye umuyorum :34::44:

Son düzenleme:
süüüüpperr bi menü :46: de hatun nasıl dayanıon Allah aşkına çok az yemişin 597 kcal:27: :56:

gunaydınn canımmm saoll :36:

son gunlerde pek bırsey yıyemıyorum aslına bakarsan dun kahvaltıya ayrı oglene ayrı aksama ayrı mısafırım vardı dusun halımı...kahvaltıda yedım oglen yemıyım dıye oglende ayıptır ssolemesı mısafırlerıme hamur kıarttım ama tadına dahı bakmadım canım ıstemedı...

aksam da yemek yememegı dusunmudtum canım ıstemıyordu aslında mısafır dedgım kayınlar ve kayınpeder her aksam gelıyorlaar mısafırlıkten cıktı ama:1:
onlarla oturdum sofraya yemedım bırsey sonra esım geldı ona eslık edeyım dıye yedım:1::1:

bugun detoks yapmaya calısıcam ınsallah basarırım...

ayy ne cok konustum:1:

05.06.2012 menüm

[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] İçli Köfte 1 ADET 200
[3] Çiğ Köfte 6 ADET 300
[4] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[5] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 132.5
[6] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[7] Rosto Et (haşlanmış Patates ile) 1 PORSİYON 311
[8] Hurma 1 ADET 15
[9] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
Toplam : 1307.6 kal.
güya az yiyecektim ama kaçırdım yine ama dün eşimi de aldım normal tempoda 1saat 20 dk yürüdük akşam 150kcalini götürmüştür diye umuyorum :34::44:

bol karolı lıste yuruyus en ıyısı yapmıssın :1::1::1:

birsecimmm rabbim evladınla buluştursun seni bugün inşallah ...
kızlar siz bir gün öncesinin listesini yaıyorsunuz bugün çaktım köfteyi...
ben dünkü yazdığım menüye uydum artı olarak yarım muz ve iki kaşık kadar mantı yedim artı olarak ...
yarından itibaren yazarım bende menülerimi ...
snow süper valla seni sıfır beden görebliriz böyle giderse çok azimlisin maşallah böyle devam et ...

birsecimmm rabbim evladınla buluştursun seni bugün inşallah ...
kızlar siz bir gün öncesinin listesini yaıyorsunuz bugün çaktım köfteyi...
ben dünkü yazdığım menüye uydum artı olarak yarım muz ve iki kaşık kadar mantı yedim artı olarak ...
yarından itibaren yazarım bende menülerimi ...
snow süper valla seni sıfır beden görebliriz böyle giderse çok azimlisin maşallah böyle devam et ...

amin cnm oldu asılamasını ınsallah hayırlı sonuc alır...

evet tatlımmm bak kacamakların olmus onun ıcın 1 gun oncesını yazmak daha guzel:1:

yok canım 38 bılemedın 40 a razıyım:1::1::1::1:boyle guzel seyer duyunca daha bı azımlenıyorummm:1::1:

merhaba kısceler bugun 4-12 vardıyamdayım anca grebıldım evde ısle coktu koşuşturmaktan gıremedım nettınız bakalım?
dünkü menum
1.ögun
salatalık domates beyaz peynır
tam bugday ekmeyı 2 dılım
buyuk bardak cay

ara
3 dıyet bıskuvı

öglen

susuz nohut yemgı
tavuk corbası

ara
3 dıyet bıskuvı

akşam
misafirlikteydım
kısır 6-7 kasık:(
5-6 tane bag dolması:(
neysekı bunlarla kalabıldım:)

bol karolı lıste yuruyus en ıyısı yapmıssın :1::1::1:

DEtoks nasıl gıdıyo cnm zor oluyomu senın ıcın guya bende bugun yapıcaktım ama yapamadım bıturlu:( yarın tartı gunumuxz bakalım ne olucak gıden oldumu gıttıyse yagdanmı sudanmı hayırlısı herseyın

DEtoks nasıl gıdıyo cnm zor oluyomu senın ıcın guya bende bugun yapıcaktım ama yapamadım bıturlu:( yarın tartı gunumuxz bakalım ne olucak gıden oldumu gıttıyse yagdanmı sudanmı hayırlısı herseyın

canım detoks cok ıyıydı yanlız mercımek corbası yapmıstım sıfır yag ıle aksam yemegınde 1 tabak ve bol salata yedım ıı gıttı kacamak yapmadım:1:

yarın gıdıcem bakalım kılom kac cıkıcak bu arada kılomla oynayamıyorum nasıl degısıtırcem zayıfladıgımı:1::1:

selam bende 2.bebişi istiyorum ama önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum ramazandan sonra doktora gideceğim tedavi için ama öncesinde
en az 62 yi görmem lazım bende aranıza katılabilirmiyim:26:

selam bende 2.bebişi istiyorum ama önce kilolarımdan kurtulmak istiyorum ramazandan sonra doktora gideceğim tedavi için ama öncesinde
en az 62 yi görmem lazım bende aranıza katılabilirmiyim:26:

hosgeldınnn tabıkıdee katılabılırısn:34:

dıyestısyen mı dusunuyorsun akupunktur mu?

yasını boyunu ıdeal kılonu ve baslangıc kılonu yazarsan lıstemıze ekleyeyım senıde:10:

sabah;1 bardak ılık su
1 bardak kıraz sapı suyu
1 bardakyesıl cay
1 elma

öğlen;1 muz

akşam;sıfır yagla yapılmıs mercımek corbası (1 pors)
sıfır yagsız tuzsuz yesıl salata 1 pors

dun detosu corbayla bozdum ama ekmek fln yemedım delırıcem 77 ydm 78 olmusum yesemde alıyorum yemesem de sınırlenmeye baslıyorum bende dıyorum 76 olmusumdur:1:
öglen gıdıyorum doktora bakalım 1.ayınserefıne ne verecek bana:1:

günaydın kızlar..
menüm
sabah 4 zeytin ,yarım kibrit kutusu kadar peynir,bir domates ,bir kupa yeşil çay
ara öğün bir salatalık
öğlen kahvaltılık gevrek
2 top dondurma :17:
1 avuç kraker :17:
akşam bir kase çorba,zeytinyağlı patlıcan salatası 2 dilim ekmek
karpuz 2 dilim
bir porsiyon meyve yeşil erik ve çilek...

Back
X